Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

15 μοναδικές φωτογραφίες της Γης από το Google Earth




Η Γη ακόμα και όταν έχει παρέμβει ανθρώπινο χέρι είναι μοναδική!

Μέσω της GoogleEarth στο pc σας μερικές από τις πιο εντυπωσιακές λήψεις από ψηλά....

2η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΑΓΟΡΙΑΝΝΗ(ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ) ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.30 ΕΩΣ 13.30 ,ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η 2η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ(ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ),ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

Άγρια δολοφονημένοι πατέρας και 3χρονος γιος

Σφαγή στη Μεσσηνία:

Σοκαρισμένο είναι το Πλατύ Μεσσηνίας από το αποτρόπαιο περιστατικό που συνέβη στο χωριό, με θύματα έναν πατέρα και το μόλις 3 ετών αγοράκι του που βρέθηκαν κατασφαγιασμένοι μέσα στο αυτοκίνητο του.

Ο 35χρονος άνδρας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, ενώ δίπλα του κείτονταν νεκρό το μικρό αγοράκι που είχε σφαγιαστεί καθώς βρέθηκε βαθύ τραύμα στο λαιμό του.

Με κοιτάζω. Μας κοιτάζω..........

Με κοιτάζω. Μας κοιτάζω. Ο Φωτόπουλος μπροστάρης μας. Δεν μας αξίζει. Μετά το Φωτόπουλο όμως τι; Αυτό είναι που με καίει. Φανταζόμουν ότι με το τέλος των ακινήτων στο λογαριασμό της ΔΕΗ και την απειλή ότι θα ζήσουμε χωρίς ρεύμα θα διαλυόταν το σύμπαν. Θα παίρναμε στο κυνήγι τον πλανήτη όλο. Τα καλύτερα πάρτυ τα κάναμε με τον νόμο Παπαθεμελή που υποχρέωνε τα κέντρα διασκέδασης να κλείνουνε νωρίς. Στο δευτερόλεπτο βρήκαμε εναλλακτικές, γεμίσαμε κεριά τις συνοικίες, γλεντάγαμε ως το πρωί. Μέχρι και τραγούδι σκαρφιστήκαμε. Ο νόμος δεν άντεξε. Κατέρρευσε….Με κοιτάζω. Μας κοιτάζω.

Λαμία:Γέφυρα ζωής τη νύχτα για δωρεά οργάνων από 62χρονο

Δώρισε τους νεφρούς και τους κερατοειδείς του....


Ο 62χρονος από το Βόλο νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα στην Μ.Ε.Θ. Λαμίας, μετά από σοβαρότατο εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όταν οι συγγενείς του ενημερώθηκαν από τους γιατρούς της Μ.Ε.Θ. ότι κατέληξε με εγκεφαλικό θάνατο, πήραν τη γενναία και σημαντική απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του, δίνοντας έτσι ζωή σε άλλους συνανθρώπους, που τα είχαν άμεση ανάγκη.

Ομάδα γιατρών από το Λαϊκό νοσοκομείο της Αθήνας έφτασε στη Λαμία λίγο μετά τη 01:00΄ και πραγματοποίησαν τη λήψη των οργάνων.

Το όλο εγχείρημα συντόνισε ο υπεύθυνος μεταμοσχεύσεων του Ε.Ο.Μ. για την Στερεά Ελλάδα κ. Γιώργος Κυριαζόπουλος, Επιμελητής Α΄της Μ.Ε.Θ.

ΠΗΓΗ:  lamiareport

Οκτώ μωρά ζητούν την ... ζεστασιά μας !!!!!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Μια εικόνα ΝΤΡΟΠΗ για τους ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Όλο και περισσότερες φωτογραφίες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου τελευταία, δείχνουν την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού…


Για τη συγκεκριμένη φωτογραφία τα λόγια είναι λίγα… απλά ΝΤΡΟΠΗ… ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΔΕΙΤΕ

Απόστολος Ανδρέας


Ο Ανδρέας (ή Ανδρεύς ή Ανδρείας) ήταν αδελφός του Σίμωνα Πέτρου. Φέρει ελληνικό όνομα και καταγόταν από την πόλη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας. Οι γονείς του ονομάζονταν Ιωνάς ή Ιωάννης και Ιωάννα. Με τον αδελφό του, Σίμωνα Πέτρο, μετερχόταν το επάγγελμα του ψαρά στη λίμνη της Τιβεριάδος. Η Καινή Διαθήκη ουσιαστικά σιωπά για το πρόσωπό του ενώ οι σχετικές παραδόσεις και θρύλοι πολλαπλασιάζονται από τον 3ο αιώνα και ιδιαίτερα κατά τον 8ο και 9ο αιώνα.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Η εικόνα που συγκίνησε στο Twitter



Φωτογραφία της ημέρας
Μέσα από την συγκεκριμένη στήλη, το Otherside.gr παρουσιάζει καθημερινά μια φωτογραφία που ξεχώρισε και μας έκανε εντύπωση. Περιορισμοί δεν υπάρχουν, θα δούμε εικόνες παράξενες, αστείες, μυστηριώδεις, επίκαιρες, σοκαριστικές, υπέροχες… Συνοδευόμενες από την περιγραφή της μικρής τους ιστορίας.
Δείτε την φωτογραφία της ημέρας!

Τα νέα κάλαντα



ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΛΑΝΤΑ.....


Τρίγωνα κάλαντα
σκόρπισαν παντού
κάθε ΔΕΚΟ και φωλιά
του doctor Δ.Ν.Τ

Έϊ

Τρίγωνα κάλαντα
μες τη γειτονιά
φέτος δεν θα πάρει
σύνταξη ούτε η γιαγιά
Έϊ

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ EΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ " FOCUS"

Σήμερα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη
για το πολυσυζητημένο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού «Focus», που χαρακτήριζε τους Έλληνες «απατεώνες» και απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει απρεπή χειρονομία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ....


Επιχείρηση "σκούπα" της αστυνομίας σήμερα στην Αράχωβα

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 14.51.

Σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, στην Αράχωβα, από την αστυνομία, μαζικές συλλήψεις αλλοδαπών που στερούνταν νόμιμων εγγράφων.
Προσήχθησαν 33 άτομα,αλβανικής εθνικότητας, από τα οποία τα 9 απελάθηκαν. Από τα υπόλοιπα άτομα,κρατήθηκαν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στα πλαίσια των ερευνών που γίνονται για την σύλληψη των ληστών που έδρασαν  τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού.

Χειροπέδες σε δύο λογιστές από το ΣΔΟΕ

Οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο για μη έκδοση αποδείξεων...
Από τη Θήβα ξεκίνησαν οι πρώτες συλλήψεις για μη έκδοση απόδειξης. Το ΣΔΟΕ συνέλαβε δύο λογιστές που δεν έκοβαν αποδείξεις για έσοδα που είχαν.

Και οι δύο κατέληξαν με βάση το νέο νόμο στο αυτόφωρο. Το ΣΔΟΕ στη Θήβα βρήκε ότι ο ένας από τους δύο δεν είχε κόψει 52 αποδείξεις και ο άλλος 12.

Facebook: Μπαίνει στο χρηματιστήριο το 2012

ΑΝΑΜΕΝΕΙ 10 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ


Για την είσοδο του στο χρηματιστήριο προετοιμάζεται το κοινωνικό δίκτυο Facebook, που αναμένεται να γίνει μέσα στους πρώτους μήνες του 2012.

Facebook: Μπαίνει στο χρηματιστήριο το 2012
Ο ιντερνετικός γίγαντας αναμένει να συγκεντρώσει από τη διάθεση των μετοχών του περίπου 10 δισ. δολάρια.
Πάντως, εκπρόσωποι της εταιρείας ανακοίνωσαν ότι δεν έχουν ακόμα καταλήξει στο ποιοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί θα συμμετέχουν στην είσοδο του Facebook στο χρηματιστήριο.
Στο μεταξύ, η εφημερίδα Wall Street Journal υπολογίζει την αξία της επιχείρησης στα 100 δισ. δολάρια.

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΟΥΦΑΡΙ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ - Ο ΘΡΥΛΟΣ "ΛΕΕΙ" ΠΩΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΞΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  iteanews

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ

Το κουφάρι ενός πλοίου τριάντα και πλέον μέτρων που ταξίδευε – όπως λέγεται - στο Ιόνιο επί Τουρκοκρατίας, αποκάλυψε η θαλασσοταραχή των τελευταίων ημερών, στην προστατευόμενη από την διεθνή σύμβαση Ramsar περιοχή της λιμνοθάλασσας του Κοτυχίου στην Ηλεία. Τα τεράστια κύματα που δημιούργησε ο δυτικός άνεμος, η πτώση της επιφάνειας της θάλασσας και η μεγάλη διάβρωση της ακτής ήταν οι βασικές αιτίες που βγήκε στην επιφάνεια το παλιό ναυάγιο το οποίο εντόπισαν αρχικά οι ψαράδες του τοπικής ιχθυοτροφικής μονάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ Δ.Ε.Η.




   Το  Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς κάλεσε  Φορείς και Συλλόγους της πόλης μας να πάρουν μέρος στην πρωτοβουλία που έχει πάρει για να μην πληρώσει κανένας πολίτης το απάνθρωπο χαράτσι της ΔΕΗ.
    Στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου παρευρέθηκαν  οι παρακάτω
Φορείς – Σύλλογοι:

« 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία, που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για 1 Δεκέμβρη 2011, ημέρα Πέμπτη.
Καλούμε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα που ανήκει ο καθένας να πάρουν μέρος στην Κινητοποίηση της 1ης Δεκέμβρη, γιατί είναι η πιο σημαντική Απεργία των τελευταίων ετών.
Πρέπει να διατρανώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την αντίθεσή μας στα αντιδημοκρατικά, αντισυνταγματικά, αντικοινωνικά μέτρα, τα οποία θα παρθούν από μία αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική κυβέρνηση, που δεν έχει προέλθει με τη θέληση του ελληνικού λαού, αλλά με την επιβολή των τοκογλύφων – κλεφτών και των τραπεζιτών.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Η "τσαρίνα" του υπ. Παιδείας που λάτρευαν οι Ιταλοί Επίτροποι.


Βλέπαμε άναυδοι στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη την τηλεοπτική κάμερα να ξετυλίγει το μεγαλείο του υπουργικού γραφείου της Άννας Διαμαντοπούλου.

Ποιες κατηγορίες εργαζομένων εξαιρούνται από την εφεδρεία

"Δεν μας αγγίζουν τα νέα μέτρα", άδουν ορισμένοι εργαζομένοι. Κάποιοι αυτοδικαίως, κάποιοι όχι!



Τι κοινό έχουν οι διπλωματικοί υπάλληλοι και οι υπάλληλοι της ΕΥΠ, με τα άτομα με αναπηρίες και τους πολύτεκνους; Καμία.

Απλώς οι πρώτοι εξαιρέθηκαν από την εργασιακή εφεδρεία λόγω.. θέσης, ενώ οι δεύτεροι λόγω φύσης.


Τέχνη απο σοκολάτα




Τέχνη απο σοκολάτα #1
Τέχνη απο σοκολάτα #1

Νικητάρειος άθλος Δομβραίνα-Στείρι-Δίστομο- Αράχωβα


5 τεστ ψυχολογίας που θα σας αφήσουν άφωνους !!!





Κάντε τα τεστ και θα καταλάβετε αν είστε φυσιολογικοί, αν χρειάζεστε θεραπεία ή…
ακόμα χειρότερα κατευθείαν … “μέσα” !!!!



Μείωση μισθών με μηνιαία παρακράτηση για την έκτακτη εισφορά!

Τα πάνω-κάτω σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, καθώς και στο εργασιακό καθεστώς των εργαζομένων σε ΔΕΚΟ και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα το πολυνομοσχέδιο-σκούπα, τις βασικές ρυθμίσεις του οποίου θα παρουσιάσει την ερχόμενη Τετάρτη στην κυβερνητική επιτροπή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Στο ίδιο πολυνομοσχέδιο θα ...περιληφθούν όλα τα ανοιχτά θέματα που μπαίνουν εμπόδιο για την 6η δόση, όπως το άνοιγμα των επαγγελμάτων μεταφορών, μέχρι και νέα λίστα φαρμάκων.


Απούσα η Στερεά από την Filoxenia

Την παντελή απουσία της Περιφέρειας Στερεάς από την Τουριστική Έκθεση Filoxenia της Θεσσαλονίκης, επικρίνει ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Ευρυτανίας Γιάννης Ματζούφας.
Ο ίδιος συμμετείχε με δικά του μέσα και όπως λέει, απορεί γιατί απαξιώθηκαν και τα Χιονοδρομικά μας Κέντρα αλλά και οι ορεινές περιοχές μας που θα μπορούσαν να τύχουν την καλύτερη Ελληνική και Διεθνή προβολή.

πηγη : lamiastar

«Στου κασίδη το κεφάλι»

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα το Πρώτο Θέμα στο φύλλο της Κυριακής 27/11/2011

Του Γιώργου Δ.Ανδρέου

Τελικά είμαστε για γέλια αλλά και για κλάματα. Μέρες τώρα η Ελληνική κοινωνία, εμβρόντητη, ασχολείται, μέσω των ΜΜΕ, με το αν θα υπογράψει ή όχι ο κ. Σαμαράς την έγγραφη διαβεβαίωση που ζητάει η Ευρώπη από τους απολύτως και προσωπικά πλέον αναξιόπιστους κυβερνητικούς εταίρους της Κυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας». Φαίνεται πως οι Ευρωπαίοι εταίροι μας απόκτησαν προσωπική αντίληψη και κατάλαβαν με ποιους έχουν να κάνουν. Φτάσαμε στο σημείο ο ίδιος ο νέος Πρωθυπουργός να πάει στην Ευρώπη και αντί να πάει εξοπλισμένος με ιδέες και προτάσεις από τα 2 νέα κόμματα που συμμετέχουν στην Κυβέρνησή του και να διαπραγματεύεται τη σωτηρία της πατρίδας και τη επιβίωση του λαού, να ξοδεύει το πολύτιμο προσωπικό του κύρος για να διαπραγματευθεί το περιεχόμενο «της δήλωσης Σαμαρά».

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Πως αλλάζει λάμπα κάθε ζώδιο;;;;;

ΚΡΙΟΣ 21 Μαρτίου - 19 Απριλίου

Προσπαθώντας να βγάλει την λάμπα, ξεχαρβαλώνει και το ντουί. Αγανακτισμένος ξεριζώνει το καλώδιο και φεύγει.


ΤΑΥΡΟΣ 20 Απριλίου - 20 Μαΐου

Πόσο κάνει μια λάμπα;


ΔΙΔΥΜΟΙ 21 Μάιου - 21 Ιουνίου

Θα ανάψει ένα φακό και θα συνεχίσει να μιλάει στο τηλέφωνο.


Εκπληκτικές φωτογραφίες από φωλιές πτηνών





strange_nest_12
 Η φωλιά είναι μια ειδική κατασκευή που διαμορφώνει ένα χώρο υποδοχής στον οποίο επωάζονται και αναπτύσσονται οι νεοσσοί.Αξίζει να εξετάσει κανείς τις φωλιές γιατί προσφέρουν πραγματικές ενδείξεις για την οικολογία και την εξέλιξη των ειδών, αλλά και επειδή η αναπαραγωγή είναι σημαντικότατη στην διατήρηση της ζωής.Ο τρόπος κτισίματος στις αλλαγές ή στους περιορισμούς του φυσικού περιβάλλοντος καθώς και οι μετατροπές της με σκοπό την άμυνα κατά των αρπακτικών μας δείχνουν επίσης πολλές ομοιότητες με τις αρχές που οι άνθρωποι ακολούθησαν σε πολλές τους κατασκευές.Δείτε μερικές εκπληκτικές φωλιές πουλιών...

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 185η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ (Α' ΜΕΡΟΣ) (ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ)


ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Φαεινή ιδέα.

24ωρος αγώνας 4χ4 στις 27-28 Νοεμβρίου - Στο Δίστομο τα service parks


Λίγες πληροφορίες για τον αγώνα...

Στην Αίγλη Ζαππείου η εκκίνηση

Από την Αίγλη του Ζαππείου θα γίνει η εκκίνηση του Cooper 24 Ώρες 4Χ4 2010.Εκεί θα τερματίσουν οι αγωνιζόμενοι και 24 ώρες αργότερα. Το Ζάππειο και η Αίγλη φιλοξένησαν και την εκκίνηση των Ακροπολικών Ιχνηλασιών το 2006. Για χρόνια το σημείο ήταν ο χώρος που ξεκινούσε το Rally Acropolis! H επιλογή αυτή είχε σα στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή του αγώνα και των χορηγών των συμμετεχόντων.


Νικητάρειος Άθλος Γιάννης Κούρος. Όλα τα βίντεο

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΑΧΩΒΑ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ  ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ.

Ξεχωριστές στιγμές βιώνουμε όλοι όσοι συμμετέχουμε σαν αρωγοί στην προσπάθεια που εξελίσσετε με πρωταγωνιστή το μοναδικό Γιάννη Κούρο. Οι κάτοικοι όπου και αν περάσουμε συμμετέχουν με χαρά και περηφάνια στις σεμνές τελετές που οργανώνουν οι ίδιοι για να τιμήσουν την πορεία του Γιάννη Κούρου αλλά κυρίως μέσα από την πρωτοβουλία του, το μεγάλο ήρωα της ελληνικής επανάστασης Νικηταρά. Από τις εκδηλώσεις αυτές βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι ο πολύπαθος λαός μας, διψά για τιμιότητα και ήθος, κάτι που σπανίζει σε ότι αφορά τους σημερινούς ηγέτες μας. Στο χέρι του λοιπόν είναι να αναδείξει πάλι τις αξίες που χάθηκαν, αν δεν θέλει να μείνει η χώρα μας μόνο μια αναφορά στην παγκόσμια ιστορία. Ο Νικηταράς ας είναι ο φάρος μας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Ιστοσελίδες που καλλιεργούν τη δημιουργικότητα των παιδιών

Αφιερωμένο σε όσους γονείς νομίζουν ότι οι υπολογιστές και το Internet θα "καπελώσουν" τα παιδιά τους.

Οι υπολογιστές και συγκεκριμένα το διαδίκτυο θεωρείται από πολλούς απαγορευτικό για τα παιδιά. Όμως εάν υπάρχει κατάλληλη καθοδήγηση και επίβλεψη, ένα παιδί μπορεί να απασχοληθεί δημιουργικά και να ψυχαγωγηθεί μέσω κατάλληλων ιστοσελίδων, εξάλλου η σωστή χρήση μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

Λ. Κανέλλη: Αν είναι να πεινάμε με αφεντικό, καλύτερα να πεινάμε χωρίς αφεντικό

Ευρώ σκεπτικιστές και μετά δημοκρατία
Η διαφαινόμενη Γερμανική κυριαρχία.
Η συρρίκνωση του Ελληνισμού.

Πόσο κοντά είναι μια πολεμική σύρραξη;


Έκλεψαν επαγγελματικό αυτοκίνητο - Βοηθήστε να το βρούμε

Ο ιδιοκτήτης πήγε να το πάρει το πρωί να πάει στη δουλειά του και το αυτοκίνητο είχε κάνει φτερά!

Το έκλεψαν τη νύχτα από την οδό Μακροπούλου στη Λαμία. Είναι ΤΟΥΟΤΑ (βαν), λευκό, μοντέλο του 1993, με αριθμό κυκλοφορίας ΜΙΕ 9533.

Θερμή παράκληση αν το δει κάποιος να επικοινωνήσει με το τηλ. 6992114180 (κ. Αργύρη).


πηγη : lamiareport

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΕ....


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΛΕΝΕ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΗΣ, ΚΡΥΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.
ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ.
ΜΑΓΑΖΙ ΑΔΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΡΑΦΙ ΜΗΝ ΚΑΘΗΣΕΙ!!!

Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΗ ΠΑΡΕΑ!!!

πηγη: Η νέα μας ποιήτρια....

Φωτογραφίες της γης από το νέο δορυφόρο της NASA



Τραβηγμένες στα 824 χιλιόμετρα μακριά!

Ο τελευταίος δορυφόρος της NASA που ταξίδεψε στο διάστημα, με την ονομασία NPP, ο οποίος ταξιδεύει με 26.780 χμ την ώρα, έφερε στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες του φωτογραφίες. Ο δορυφόρος εκτοξεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου από τη μονάδα της NASA στη Καλιφόρνια με σκοπό την μελέτη του περιβάλλοντος και των καιρικών φαινομένων της γης...

Ιδιοκτήτης κτιρίου ΔΕΗ: «Δεν πληρώνω χαράτσι, κόψτε το ρεύμα στα γραφεία σας»


Ιδιοκτήτης κτιρίου ΔΕΗ: «Δεν πληρώνω χαράτσι, κόψτε το ρεύμα στα γραφεία σας»Στην εκπομπη του Σκάι, των Λυριτζή - Οικονόμου βγήκε σήμερα το πρωί, ο ιδιοκτητης του κτιρίου που στεγάζεται η ΔΕΗ στον Χολαργό.
Δήλωσε, οτι αν η ΔΕΗ προβεί σε διακοπή ρεύματος σε κάποιο σπίτι, είτε επειδή ο ιδιοκτήτης δεν έχει ή για λόγους αρχής δεν θέλει να πληρώσει το χαράτσι, τότε και ο ίδιος δεν θα πληρώσει το χαράτσι για το κτίριο του, που στεγάζεται η ΔΕΗ. Ούτως ώστε να διακόψει η ΔΕΗ το ρεύμα στο κτίριο που στεγάζεται!!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ

Ontime IT Business Solutions και WebTV Services
Αράχωβα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αράχωβα, 25 Νοε 2011


Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους φίλους που δεν θα μπορέσουν να παρεβρεθούν το διήμερο Σάββατο/Κυριακή 26-27 Νοεμβρίου 2011 
στην Αράχωβα για τις εκδηλώσεις για την Μάχη της Αράχωβας οτι η Ontime WebTV θα καλύψει με ζωντανή μετάδοση τις εκδηλώσεις στο internet.  

Το Σάββατο 26/11 οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο λαογραφικό μουσείο της Αράχωβας,
θα μεταδοθούν στο κανάλι μας "ζωντανά" σύμφωνα με το πρόγραμμα (Έναρξη 6:30μμ).

Την Κυριακή 27/7 οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το πρωί στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Αράχωβας,
θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση (για τεχνικούς λόγους) το απόγευμα 7μμ τοπική ώρα.

Όλες οι εκδηλώσεις θα παραμείνουν διαθέσιμες στο κανάλι μας και για κατ' επιλογήν παρακολούθηση
μετά το πέρας αυτών.
Η παραπάνω ενέργεια αποτελεί κίνηση εθελοντισμού και παρέχεται δωρεάν απο την Ontime προς τον Δήμο Αράχωβας


Τις εκδηλώσεις μπορείτε να παρακολουθήσετε κάνοντας χρήση των παρακάτω συνδέσμων:

«Ντρέπομαι που βλέπω Έλληνες να πεινάνε»

«Τον καιρό του πολέμου στο Ιράκ ένα μεγάλο μέρος της Βαγδάτης κρατήθηκε ζωντανό από τα περίπου 150 φορτηγά με τρόφιμα που έφτασαν από την Ελλάδα. Σήμερα αυτά τα φορτηγά χρειάζονται για την Ελλάδα»

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ

Προς
Τον Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ
Ν.ΒΟΙΩΤΙΑΣ
κ. Γιώργο Σιδέρη
     Με αφορμή την δήλωσή σου, την Κυριακή 20/11/11 στο STAR ΛΑΜΙΑΣ, με τίτλο «Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει» σου υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση της Αναπληρώτριας Γραμματέας.
   Οι προσωπικές σου πολιτικές επιλογές και θέσεις που εξέφρασες για τον εκλεγμένο Πρόεδρο του Κινήματός μας και πρώην Πρωθυπουργό της Χώρας, δεν εκφράζουν το σύνολο της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα μέλη μας και προσωπικά εμένα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Την επόμενη εβδομάδα  ο  Περιφερειάρχης  Στερεάς  Ελλάδας  κ. Κλέαρχος   Περγαντάς   θα  βρίσκεται στις Βρυξέλλες  όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 28/11/2011 θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και  αρμόδιο για τις Οικονομικές, Νομισματικές Υποθέσεις και τη Ζώνη του Ευρώ, κ. Olli Rehn (Όλι Ρεν), τον Επίτροπο αρμόδιο για την Περιφερειακή Πολιτική, κ. Johannes Hahn (Γιοχάνες Χαν), και την Επίτροπο αρμόδια για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Πολυγλωσσία και τη Νεολαία, κα Ανδρούλλα Βασιλείου.

Βόμβα Κομισιόν: Παράνομη η διακοπή ρεύματος απ' τη ΔΕΗ για το χαράτσι.

Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει το φόρο. «Οι διατάξεις σχετικά με την καθολική υπηρεσία γεννούν σαφή υποχρέωση των κρατών μελών και παρέχουν στους οικιακούς καταναλωτές το δικαίωμα να προμηθεύονται ηλεκτρική ενέργεια. Η οδηγία δεν περιέχει διατάξεις που να εξαρτούν το δικαίωμα αυτό από την κατάσταση του νοικοκυριού ή των μεμονωμένων μελών του όσον αφορά τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.»

Διαβάστε τώρα Αγία Αικατερίνη (Μεγαλομάρτυς)

Η Αγία Αικατερίνη ή Αικατερίνη της Αλεξάνδρειας, γνωστή και ως Μεγαλομάρτυς Αγία Αικατερίνη και κατά τους υμνολόγους της Ορθόδοξης Εκκλησίας Αικατερίνα, πιστεύεται ότι υπήρξε σημαντική στοχάστρια κατά τον πρώιμο 4ο αιώνα.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

H GOLDMAN SACHS ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!


25 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών

Και το έγκλημα συνεχίζεται…
• Μία στις πέντε γυναίκες ζει με βίαιο σύντροφο,
• Οι μισές από τις γυναίκες που δολοφονούνται κάθε χρόνο είναι θύματα των συζύγων ή των συντρόφων τους
• Μία στις τρεις γυναίκες...
που φτάνουν στα επείγοντα περιστατικά νοσοκομείων είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας


«25η Νοεμβρίου, Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                Η βία κατά των γυναικών είναι ένα δισεπίλυτο κοινωνικό πρόβλημα, στο οποίο γίνονται διακρίσεις σχετικά με την πολιτισμική ταυτότητα, την κοινωνικο-οικονομική θέση, το μορφωτικό επίπεδο, την εθνικότητα και την ηλικία του θύματος.
                Ως κοινωνικό φαινόμενο δεν εντοπίζεται μόνο σε φτωχές αλλά και σε εύπορες οικογένειες και δεν είναι άγνωστο ακόμα και σε γυναίκες με υψηλό μορφωτικό επίπεδο.

Σπάνιο ουράνιο τόξο


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ

Πανέμορφα καιρικά φαινόμενα απαθανάτισαν με την κάμερα τους φωτογράφοι από όλο τον κόσμο (Pic)

Τα σπάνια μετεωρολογικά φαινόμενα που μαγνήτισαν τον φακό φωτογράφων από όλο τον κόσμο μαγεύουν με την ομορφιά τους. Μία αντανάκλαση του ουράνιου τόξου πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας και αστραπές σε ένα πολύχρωμο ουρανό παρουσιάζονται σήμερα μέσα από μία καλλιτεχνική ματιά...

Νικητάρειος Άθλος - 3ος σχεδιασμός πορείας

ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ
TIMH ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ
Στις 22-29 Νοεμβρίου 2011 λαμβάνει χώρα ο Νικητάρειος άθλος στην γενέτειρά του, σε ενα σχεδιασμό πορείας του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ του ΝΙΚΗΤΑΡΑ ( Οκτώ συμβολικές διαδρομές και εκδηλώσεις προς τιμήν του Νικηταρά)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καταδικάζει την παράνομη τραμπούκικη ενέργεια της σύλληψης εργαζομένων, στο μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ στον Χολαργό, που ήταν σε κατάληψη από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και άλλους εργασιακούς χώρους και οι οποίοι το μόνο που έκαναν ήταν να υπερασπιστούν ένα κοινωνικό αγαθό.

Αφέθηκε ελεύθερος ο μοναχός Αρσένιος για την υπόθεση του Βατοπεδίου

Ελεύθερος, με την υποχρέωση να πληρώσει εγγύηση 200.000 ευρώ, αφέθηκε, μετά από μαραθώνια απολογία, ο μοναχός Αρσένιος, ο οποίος θεωρείται από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση του Βατοπεδίου.

Σύλληψη Φωτόπουλου από τα ΜΑΤ βάζει τέλος στην κατάληψη [βίντεο]


Ένταση και μικροεπεισόδια συνέβησαν σήμερα το πρωί στο κέντρο έκδοσης εντολών της ΔΕΗ επί της οδού Μεσογείων, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις παρουσία εισαγγελέα επιχείρησαν να σταματήσουν την κατάληψη των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Αμφίκλεια – Έκθεση ψωμιού και αρτοσκευασμάτων (απολογισμός)

“Υπερθετικός” από κάθε πλευρά ήταν ο απολογισμός της 15ης Έκθεσης Ψωμιού & Αρτοσκευασμάτων την οποία διοργάνωσε ο τοπικός Λαογραφικός – Χορευτικός Σύλλογος “Η ΔΑΔΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ” στην Αμφίκλεια, κατά το τριήμερο 19-21.11.2011.

συνολικες επισκεψεις