Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

3 ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ 18ΧΡΟΝΟ ΧΑΚΕΡ






Από την πρώτη στιγμή γράφαμε στο bloko.gr ότι ο 18χρονος Αλέξης ή n splitter θα είναι περιζήτητος από εταιρείες-μεγαθήρια που θα θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις γνώσεις και την ευστροφία του.
Ήδη -όπως μαθαίνουμε- τρεις πολυεθνικές εταιρείες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να έρθουν σε επαφή μαζί του και να του προσφέρουν εργασία και μάλιστα... μία από αυτές προτίθεται, εκτός από τον μισθό του, παράλληλα να του καλύψει και όλα τα έξοδα για τις σπουδές του.
Όσο για τον 18χρονο, που μανιωδώς παρακολουθεί την πορεία διαπραγμάτευσης των μετοχών που κατέχει στο χρηματιστήριο, μάλλον θα πέσει στα "μαλακά".
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το FBI ακόμα δεν έχει δώσει αναφορά για τη ζημιά που τους έχει κάνει (και μάλλον ποτέ δεν πρόκειται να το κάνει για λόγους γοήτρου και ασφάλειας), κάτι που σημαίνει ότι ο 18χρονος δεν θα έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη για το hacking.
Οι αστυνομικοί που τον έχουν γνωρίσει, τον χαρακτηρίζουν "πολύ καλό παιδί", δέχονται ότι τον αυτοσχέδιο μηχανισμό τον είχε για το Πάσχα και χαρακτηρίζουν "αθώα" την αντιασφυξιογόνα μάσκα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην υπόθεση ενεπλάκη και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, για τυχόν συμμετοχή του σε ένοπλες ομάδες, αλλά όσο και να έψαξαν δεν βρήκαν το παραμικρό που να τον συνδέει με μία από αυτές.
Είναι πολύ πιθανόν, λένε οι αστυνομικοί, την ίδια γνώμη να έχουν και οι δικαστές και τελικά ο 18χρονος, που συγκαταλέγεται πλέον στο top 10 των διεθνώς αναγνωρισμένων εισβολέων στα δυσκολότερα και πολυπλοκότερα σε επίπεδο ασφάλειας υπολογιστικά συστήματα του κόσμου, να κερδίσει πολύ περισσότερα τώρα που έγινε "διάσημος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.