Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΖΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ

Στη γνωστή στροφη στο Ζεμενό, με το πρώτο ψιλόβροχο,πάλι έγινε ατύχημα. Μάλλον σε αυτή την χώρα δεν υπάρχει κανένας αρμόδιος ώστε  να πέσει λίγη καινούρια πίσσα.
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στον περειφερειακό του Διστόμου,έγινε ένα άλλο ατύχημα. Το τραγικό στην ιστορία είναι οτί και αυτή την φορά,όπως και πριν κάνα μήνα, είναι ο ίδιος υπαίτιος. Ένας παππούς από το Δίστομο.Και τις 2 φορές ,ευτυχώς οι επιβαίνοντες από το άλλο αυτοκίνητο την "γλίτωσαν". Ο παππούς το ίδιο.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ?

3 σχόλια:

  1. ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΤΑΣΟΣΙουνίου 11, 2011 3:03 μ.μ.

    Να μας πούνε κάποτε οι αρμόδιοι πόσα θύματα (νεκροί) μέχρι τώρα και την πρόβλεψη για το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. ΜΗΛΙΩΝΗ: ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΚΥΡ ΦΑΝΗ,ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ,ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΑΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΩΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ,ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΤΑΣΟΣΙουνίου 11, 2011 5:44 μ.μ.

    Ναί είμαι ο γιός του κυρ Φάνη.Δύο άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή, πόσοι ήταν πριν και πόσοι θα είναι μετά,μέχρι να αποφασίσουν οι αρμόδιοι (αναρμόδιοι) ότι πρέπει να κάνουν κάτι.Ας βάλουν τέλος πάντων μια μπαριέρα ας κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.