Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Λιβαδειά: Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για ανάληψη κατασκευής 13 αγροτικών φωτοβολταϊκών.

ΣTHN προκήρυξη διαγωνισμού για την εταιρία που θα αναλάβει το έργο της κατασκευής των φωτοβολταϊκών πάρκων των επαγγελματιών αγροτών που έχουν κάνει τις σχετικές αιτήσεις προχωρά η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λιβαδειάς.


Η προθεσμία υποβολής των προσφορών από την πλευρά των τεχνικών εταιριών λήγει στις 21 Νοεμβρίου ενώ οι προτάσεις θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της ΕΑΣ Λιβαδειάς. 

Μέσω της ΕΑΣ έχουν υποβληθεί 13 αιτήσεις αγροτών ενώ 4 ακόμα συντάχθηκαν από εξωτερικούς μελετητές, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πιο αναλυτικά, η Eνωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λιβαδειάς, θέλοντας να συντονίσει τις ενέργειες επαγγελματιών αγροτών που προτίθενται να κατασκευάσουν φωτοβολταϊκούς σταθμούς, τηρώντας τους όρους που προβλέπει η τεχνική προδιαγραφή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 100 KWp και το σχέδιο σύμβασης για τη μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 100 KWp που έχουν εκπονηθεί από την ΠΑΣΕΓΕΣ, προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες κατασκευάστριες εταιρίες να υποβάλουν σχετικές αναλυτικές τεχνοοικονομικές προσφορές. 

Οι προσφορές θα αξιολογηθούν με σκοπό την ανάδειξη του τεχνοοικονομικού μειοδότη για την κατασκευή των φωτοβολταϊκών σταθμών των επαγγελματιών αγροτών στην περιοχή δράσης της ΕΑΣ. 


Για την αναλυτική τεχνική περιγραφή φ/β σταθμού 100 KWp και το σχέδιο σύμβασης για τη μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία φ/β σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 100 KWp οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ΕΑΣ Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις