Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ακυβέρνητη η χώρα.Τρεις όρους θέτει ο Παπαδήμος για να αναλάβει. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ http://news247.gr/




22:40 Οι προϋποθέσεις που έθεσε ο Λουκάς Παπαδήμος, σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν δεκτές από το ΠΑΣΟΚ. Η Νέα Δημοκρατία περιμένει επίσημη ενημέρωση για να τοποθετηθεί.
22:30 Οι επαφές με τον κ. Παπαδήμο προχωρούν. Ο Λουκάς Παπαδήμος θέτει τους εξής όρους:

*Πρέπει να υπάρξει υπογραφη και των δυο κομμάτων στην επιστολή προς τις Βρυξέλλες
*Μεγαλύτερη συμμετοχή στελεχών της Νέας Δημοκρατίας
*Η 19η Φεβρουαρίου ως ημερομηνια εκλογών να μην είναι απόλυτη. Δηλαδή να έχει χρόνο η νέα κυβέρνηση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαδήμος δεν θέτει κανένα θέμα στελέχωσης του οικονομικού επιτελείου
22:20 Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου συγκαλεί άτυπο υπουργικό συμβούλιο στις 24:00 τα μεσάνυχτα
22:01 Νέες δηλώσεις από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, για τα όσα συνέβησαν στο Προεδρικό Μέγαρο.
"Αυτός που παίζει καλός σέντερ-μπακ δεν είναι σίγουρο ότι είναι και καλός σέντερ-φορ. Για σέντερ-μπακ είναι πάρα πολύ καλός" δήλωσε για τον Φ. Πετσάλνικο απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.
Για τα όσα έγιναν στο Προεδρικό δήλωσε ότι χρειάζεται "περισσότερη σοβαρότητα", ενώ αναφέρθηκε και στις εξηγήσεις της Προεδρίας.
"Βεβαίως, εδέχθην τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μου έδωσε τις δικές του εξηγήσεις. Εγώ γνωρίζετε πόσο τον σέβομαι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μου ζήτησε θεσμικά να επιστρέψω. Είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό, ήταν τεράστια η προσβολή και δέχθηκα αύριο στις 10:00 να γίνει η συνάντηση".
21:58 ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρουν μέρος ούτε στη σύσκεψη της Πέμπτης.
21:50 Πληροφορίες για τηλεφώνημα Παπανδρέου σε Παπαδήμο. Νέα βολιδοσκόπηση για να δεχθεί να γίνει πρωθυπουργός.
21:33 Ξανά πλέον στο τραπέζι το όνομα του Λουκά Παπαδήμου. Με δεδομένο ότι η νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια, έχει οριστεί για τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν όλη τη νύχτα.
21:24 Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΡΤ σχετικά με τις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας.
Η Δημόσια Τηλεόραση έχοντας απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης της και του ρόλου της βρίσκεται σε όλα τα σημεία όπου παράγονται οι ειδήσεις, τροποποιώντας το πρόγραμμά της σε συνεχή ροή ενημέρωσης τα τελευταία 24ωρα. Ουδεμία παρέμβαση ή υπόδειξη ή μεσολάβηση έγινε ή θα μπορούσε να γίνει ποτέ σε επαγγελματίες δημοσιογράφους, πολιτικούς συντάκτες, διαπιστευμένους στα κόμματα, στη Βουλή και στην Προεδρεία της Δημοκρατίας, οι οποίοι με αίσθηση καθήκοντος εργάζονται σκληρά για την ενημέρωση όλων μας. Το ασαφές του πολιτικού σκηνικού των τελευταίων ημερών, παράγει αδυναμίες στην πληροφόρηση, αδυναμία στη διασταύρωση των ειδήσεων και θύματα αυτού του σκηνικού έχουν πέσει πολλά μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφοι.

21:19 @LuigiLamonica "Visited Acropolis in the evening. A couple of people stopped me to ask me if i wanted to be the next Prime Minister of Greece" (επισκέφθηκα την Ακρόπολη το απόγευμα. Με σταμάτησαν να με ρωτήσουν αν θέλω να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας).

Μέχρι και ο Ιταλός διαιτητής Λουίτζι Λαμόνικα μας κάνει πλάκα
21:15 Για άλλη μια μέρα η χώρα παραμένει ακυβέρνητη, με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να παίζουν πλέον το παιχνίδι των διαρροών, προσπαθώντας να αποτινάξουν τις ευθύνες για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση νέου πρωθυπουργού και νέας κυβέρνησης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.