Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥΣε συνεργασία με τον ιδιαίτερα δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Επτάλοφου και την παντού παρούσα πρόεδρο Καραχάλιου Θεοδώρα, τον πρόεδρο Δ.Κ. Επτάλοφου κον Αλ. Λιάπη ,την βοήθεια του Γιαν.Πάλλα , πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με αρκετή προσέλευση κόσμου , η 1η εθελοντική αιμοδοσία στον Άνω Αγόριανη , την Παρασκευή 22/07/2011 ώρες18.00-21.00 στα γραφεία της κοινότητας, στα οποία λειτουργεί και το υπέροχο Λαογραφικό μουσείο .
Παράλληλα έγιναν εγγραφές Δωρητών οργάνων (www.eom.gr) και έγινε διανομή εντύπων του ΚΕΔΜΟΠ (www.xarisezoi.gr).

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα:
- όλες και όλους που προσέφεραν εθελοντικά το αίμα τους.
- το Τμήμα Αιμοδοσίας Γ.Ν. Άμφισσας με τον ιατρό του κον Δημ. Μπουργανό, την κα Μαρία Μαστρογιάννη , αλλά και τους Ξηρό Νικ. και κον Αλεξίου(ιατρό)για την μεγάλη βοήθεια τους για μια ακόμα φορά σε αιμοδοσία μας.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖΑγαπητοί μας φίλοι ,Θεοδώρα ,Αλέκο ,Γιάννη ευχαριστούμε για την φιλοξενία στο πανέμορφο χωριό του Παρνασσού και… να ετοιμαζόμαστε σιγά -σιγά όλοι για την 2η αιμοδοσία.


Με εκτίμηση για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνου Δημήτριος
Ο Γραμματέας Ψιμούλης Α. Δημήτριος

Γίνε και εσύ Δωρητής Μυελού των οστών
Κάπου στον κόσμο υπάρχει μια ζωή που μόνο εσύ …μπορείς να την σώσεις.Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας συμμετέχει στην 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία της ΠΟΣΕΑ

πηγη:  amfissapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις