Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Κινηματογραφική καταδίωξη σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή της Λοκρίδας...(ΑΠΟ LAMIA REPORT)

Το χρηματοκιβώτιο, η συμπλοκή με τους ληστές και ο Γ. Καρατζαφέρης


- Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στη Λοκρίδα Φθιώτιδας
- Άνθρακας ο θησαυρός για τους ληστές
- Στην περιοχή και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, χωρίς όμως καμία εμπλοκή


Λίγο πριν τις 2.00 το μεσημέρι, οι 2 από τους ληστές μπήκαν με κουκούλες και καλάσνικοφ στην Eurobank Αταλάντης. Απείλησαν τον ταμία και του είπαν να βάλει τα χρήματα στο μικρό χρηματοκιβώτιο που υπήρχε δίπλα του. Στη συνέχεια αρπάζοντας το χρηματοκιβώτιο κατευθύνθηκαν προς την έξοδο, όπου τους περίμενε ο τρίτος συνεργός.
Επιβιβάστηκαν στην ασημί BMW, η οποία εξαφανίστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός και όλες οι δυνάμεις της περιοχής  κινητοποιήθηκαν άμεσα στήνοντας μπλόκα σε διασταυρώσεις και επιλεγμένα σημεία.
Ταυτόχρονα κινητοποιήθηκε και μεγάλος αριθμός αστυνομικών της Βοιωτίας, αφού ήταν πολύ πιθανό οι ληστές να κινηθούν προς τα εκεί.
Σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν το ασημί BMW σε παράδρομο της εθνικής στην περιοχή Προσκυνά, κοντά σε επιχείρηση με φυτώρια. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Φθιώτιδας που ήταν πιο κοντά ξεκίνησαν την καταδίωξη ενώ ταυτόχρονα και άλλα περιπολικά κινήθηκαν προς το σημείο.
Οι ληστές φοβούμενοι μην εγκλωβιστούν άρχισαν να πυροβολούν με τα καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.
Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, άγνωστο γιατί, το ασημί BMW σταμάτησε και οι ληστές πέταξαν στο δρόμο το χρηματοκιβώτιο, το ένα καλάσνικοφ, μια κουκούλα κι άλλα αντικείμενα.

Στη συνέχεια κατευθυνόμενοι προς Αθήνα από παράδρομους της εθνικής πέρασαν και από την Τραγάνα, όπου σε καφενείο του χωριού βρισκόταν ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport  ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν βρέθηκε ανάμεσα σε πυρά και σε συμπλοκή αστυνομικών με τους ληστές. Απλά το όλο σκηνικό εκτυλίχθηκε κοντά στην περιοχή που είναι το κτήμα του και στο καφενείο που βρέθηκε ενημερώθηκε για την συμπλοκή από κατοίκους και αστυνομικούς που είχαν πάρει μέρος στην καταδίωξη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές με το ασημί BMW διέφυγαν προς Αθήνα. Ωστόσο οι αστυνομικοί είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να τους εντοπίσουν και από το καλάσνικοφ που έχουν στα χέρια τους, αλλά και από το αυτοκίνητο το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό και δεν ήταν κλεμμένο.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, τα χρήματα τελικά που περιείχε το χρηματοκιβώτιο της Τράπεζας ήταν μόλις 8.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις