Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΓΝΑΝΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθε λοιπόν η ώρα του αποχωρισμού....

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ  ΠΡΩΤΟΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΝΑΝΤΙ ??

Μια δύσκολη απόφαση, γεμάτη συγκινήσεις από τα περισσότερα μέλη,γεμάτη παροτρύνσεις ακόμα και την ύστατη στιγμή για να με πείσουν να αλλάξω την απόφαση μου....
Το πνευματικό μας παιδί, μας κράτησε διαδικτυακή συντροφιά  από τις 15-1-2011 που τότε βγήκε με πρώτη ανάρτηση από το χωριό της Αγόριανης,-εξ ου και το αρχικό όνομα του blog-



Σήμερα 17-9-2012,  21 μήνες μετά και ανήμερα της Αγίας Σοφίας,Πίστεως,Αγάπης και Ελπίδας ,αυτή λοιπόν την σημαδιακή γιορτή,το ΑΓΝΑΝΤΙ αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά,έχοντας την ΣΟΦΙΑ για την ημέρα που πρέπει να αποχωρήσει, την ΠΙΣΤΗ του στο ΘΕΟ αλλά και στο ότι θα έρθουν ομορφότερες ημέρες για όλους μας, την ΑΓΑΠΗ  για όλους εσάς που μας βοηθήσατε αλλά και μας διαβάσατε και στην ΕΛΠΙΔΑ μου ότι το αγνάντι σας χάρισε γέλιο,ενημέρωση ,ψυχαγωγία,προβολή και τόσα άλλα αφού  στο ενεργετικό του  καταγράφονται   κοντά στις 5000 αναρτήσεις και 440.000 επισκέψεις!!!  Έναν αριθμό υπερβολικά μεγάλο για τα τοπικά δεδομένα του Παρνασσού !!
Το ΑΓΝΑΝΤΙ θέλει να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά όλους εσάς που το υποστηρίξατε ακόμα και εσάς που το δυσφημίζατε και να θυμάστε ότι και η απλή αναφορά της λέξης ΑΓΝΑΝΤΙ, διαφήμιση μας έκανε.
Σε αυτό εδώ το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αρχικούς 2 δημιουργούς του ιστολογίου αυτού,που ξεκίνησε ως ΑΓΟΡΙΑΝΗ.
Ένα κρύο λοιπόν Σαββατόβραδο Ιανουαρίου, με παρέα μια μεγάλη ποσότητα ρακόμελου,άνοιξαν αυτό εδώ το χώρο..
Στη συνέχεια την πρώτη γυναίκα διαχειρίστρια που το ανέλαβε και έγινε και η νονά του αφού το μετανόμασε σε ΑΓΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ......


Την ΚΑΤΕΡΙΝΗ που ανέλαβε αμέσως μετά, η οποία με τα ωραία της γραφικά και με την σωστή της άποψη για πολλά θέματα,καθώς και με την συμμετοχή της σε πολλές συζητήσεις,βοήθησε στα μέγιστα ώστε το ΑΓΝΑΝΤΙ να έχει την πορεία που θέλαμε.
Εκείνη τη δύσκολη χρονική περίοδο έκανε την εμφάνιση της και η ΚΑΡΙΝ,που έδινε στο blog έναν άλλο εικαστικό αέρα με τις όμορφες αναρτήσεις της.
Έπειτα άρχισαν να μπαίνουν δεκάδες συντάκτες που αμφιβάλλω αν θα τους θυμηθώ όλους...
Ας κάνω μια προσπάθεια όμως...
Ο πρώτος ιστορικός μας,ο Βασίλης Δαδιώτης που μας άρχισε τα ιστορικά του ανεπανάληπτα ταξίδια, ο χρήστης ΝΤΑΒΕΛΗΣ , ο χρήστης ΑΝΕΜΩΡΕΙΑ, ο Μιχάλης,  ο χρήστης ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ, η ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ,ο δεύτερος ιστορικός μας  ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ(που πλέον έχει το δικό του πετυχημένο ιστολόγιο), ο χρήστης ARAHOVAMETEO, η χρήστης ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και ο τελευταίος διαχειριστής μας ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ.
Επίσης είχαμε την αμέριστη υποστήριξη της εφημερίδας "ΘΑΡΡΟΣ ΒΟΙΩΤΩΝ" και προσωπικά και των δύο στελεχών της που μαζί βγάλαμε πολλές ειδήσεις .
Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τον ανεπανάληπτο αρθογράφο της Αράχωβας, ΙΩΑΝΝΗ ΛΟΥΚΑ και να τον ευχαριστήσουμε για τα άπειρα ωραία κείμενα που μας έστειλε ή και που μεσολάβησε ώστε να έρθουν σε εμάς από τρίτα πρόσωπα (π.χ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ).
Άλλο ένα κομβικό σημείο της επιτυχίας μας ήτανε η άριστη συνεργασία με τα καλύτερα ιστολόγια της περιφέρειας μας και όχι μόνο, όπως το viotiashop, το karteria, το polydrosossparnassou, το permissopress,το distomo blog , τον  τσοπάνο (μας), το στείριδα, το αντίκυρα και δεκάδες άλλα μικρά και μεγάλα..
Εδώ θα ήθελα να αναφέρω ότι έχω παρουσιάσει  τους χρήστες που είχαν την πιο ενεργή συμμετοχή στις αναρτήσεις μας,Υπήρχαν και άλλοι πολλοί με μικρότερους ρόλους  αλλά όλοι ήτανε πολύτιμοι....
Να ευχαριστήσουμε επίσης τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, τον ΣΤΑΘΗ, και όποιον ακόμα έχουμε ξεχάσει...

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΕΧΑΣΑ ΛΕΤΕ ???

Ε όχι βέβαια. Ξεχνιέται ο "ΟΜΗΡΟΣ" ?

Ποιος  είναι ο "ΟΜΗΡΟΣ" ?
Είναι το άτομο από το οποίο μάθαμε πολλά στο πως να χρησιμοποιούμε αυτό που έχουμε,στο πως μπορούμε να το δουλέψουμε, που μας βοήθησε ώστε να παρουσιάζουμε τις αναρτήσεις μας όπως έπρεπε, που μας ανέβασε πανέμορφα κείμενα (εξ ου και το παρατσούκλι του  ΟΜΗΡΟΣ),ήταν ο βασικός μας τεχνικός , ήταν η βασική μας γνώμη και γενικότερα η πιο κατάλληλη μεταγραφή στην ιστορία του ΑΓΝΑΝΤΙ...

Τώρα όλοι με ρωτάτε γιατί αφού είμαστε μια τόσο ισχυρή και πετυχημένη ομάδα,
Α Π Ο Φ Α Σ Ι  Σ Α  να κλείσω ?

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ


ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ....Ε ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!

20 σχόλια:

Η λαλιά της Ρούμελης είπε...

Καλή ξεκούραση Αγνάντι! Συνεχίζω την ενημέρωση εγώ, που δεν έχω μπελάδες στο κεφάλι μου...

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστω που με κρταγατε καθε μερα σε επαφη με τον τοπο μου οσπ ελειαπα μακρια. Ειχα καθε μερα μεσω εσας επαφη με την Αραχωβα μας ...
Και παλι σας ευχαριστω
Ενας γκαβαραπας που μπορει να ηταν και η αιτια να κλεισετε.

Υγ. Δεν ενοω αιυια εμενα προσωπικα αλλα ολους οσους σας πικραναν η σας εκβιαζαν.

Σας περιμενω να ερθετε και παλι

αΝώΔυΝος είπε...

Τι τα θες..."Πυρ, γυνή και θάλασσα" λέει το ρητό, το "ΑΓΝΑΝΤΙ" θα γλύτωνε; Χωρίς αστεία τώρα, σου εύχομαι ΣΥΝΤΟΜΗ την ΕΠΑΝΟΔΟ!

Γιάννης ΛΟΥΚΑΣ είπε...

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ
Το γύρο του κόσμου κάνει από το μεσημέρι η είδηση για το κλείσιμο του ΑΓΝΑΝΤΙ. Τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία στέλνουν συνεχείς ανταποκρίσεις, ενώ τα μεγάλα δίκτυα διέκοψαν τη ροή του προγράμματος για να μεταδώσουν την είδηση. Τηλεοπτικά συνεργεία με απευθείας πτήσεις τσάρτερ που προσγειώνονται στους δύο αερολιμένες (Πινγούρας και Αχλαδόκαμπου) σπεύδουν να καλύψουν τα γεγονότα.
Εν τω μεταξύ μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στις Βρυξέλες, όπου καλά ενημερωμένοι κύκλοι τόνιζαν ότι μετά και το κλείσιμο του ΑΓΝΑΝΤΙ η χρεοκοπία της Ελλάδας είναι βέβαιη. Αυτό όμως θα λειτουργήσει σαν ντόμινο: θα ακολουθήσει η κατάρρευση του ΕΥΡΩ, της Ευρωζώνης, της μπλογκόσφαιρας, της ατμόσφαιρας, της στρατόσφαιρας, της ιονόσφαιρας, της στογγυλής θεάς, της παράγκας και πάει λέγοντας.
Στα διεθνή Χρηματιστήρια επικράτησε πανικός. Στα ύψη εκτινάχθηκαν τα επιτόκια των δεκαετών ομολόγων,τα spreads και η τιμή του τσίπουρου στην Αράχωβα, καθώς όλοι οι συν-διαχειριστές του ΑΓΝΑΝΤΙ έπιναν για να ξεχάσουν...
Ήδη παρατηρήθηκαν και οι πρώτες ελλείψεις στα ράφια των super markets σε φορμαγέλες, ψμουτίρ, τραχανόφλου, πίβουλ και τσαρούχια μπακαλιάρο.
Το Παρίσι επηρεασμένο από την ανθρωπιστική αυτή κρίση στέλνει επειγόντως fondue προς αναπλήρωση της φορμαγέλας.
Εν τω μεταξύ το Βερολίνο απέφυγε προς το παρόν να πάρει θέση. Καλά όμως ενημερωμένες πηγές ( και νερομάνες) αποκάλυψαν ότι η καγκελάριος ήταν στημένη όλη το πρωινό μπροστά από το lap top της, περιμένοντας με αγωνία την τελευταία ανάρτηση από το ΑΓΝΑΝΤΙ. Στενοί συνεργάτες της τόνιζαν ότι η καγκελάριος όταν αποχωρούσε από την καγκελαρία δεν μπόρεσε να κρύψει ένα δάκρυ κι αυτό συνέβη για πρώτη φορά στην πολιτική της καριέρα. Κατάλαβαν το λόγο όταν είδαν στην οθόνη τον αποχαιρετισμό του ΑΓΝΑΝΤΙ προς τους πιστούς του φίλους.
Οι πιο δραματικές όμως εξελίξεις σημειώνονται αυτή τη στιγμή στην Ουάσιγκτον. Η είδηση για το κλείσιμο του blog ήταν μια πραγματική ψυχρολουσία για τους Αμερικανούς αξιωματούχους, οι οποίοι είχαν διαβεβαιώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο ότι το ΑΓΝΑΝΤΙ δεν θα έκλεινε, αλλά απλώς μπλόφαρε για να αυξήσει την επισκεψιμότητά του. Ο Πρόεδρος διέκοψε τις προεκλογικές του εμφανίσεις, φοβούμενος δε τις αντιδράσεις του ελληνο-αμερικανικού lobby ενόψει των εκλογών,επέστρεψε εσπευσμένα στο Λευκό Οίκο και μετά από πολύωρη συνεδρίαση απηύθηνε δραματικό μήνυμα στον Αμερικανικό λαό, διαβεβαιώνοντας ότι θα κάνει το παν για να ξανανοίξει το ΑΓΝΑΝΤΙ έστω ως ΚΑΡΑΟΥΛΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ. Ανακοίνωσε μάλιστα ότι ειδικός απεσταλμένος του, ο Roland, αναχωρεί εκτάκτως για την Αράχωβα με μοναδική αποστολή να μεταπείσει το ζεύγος ΑΓΝΑΝΤΙ και να πετύχει επιμήκυνση της λειτουργίας του blog τουλάχιστον μέχρι τις αμερικανικές εκλογές. Αν μάλιστα το πετύχει του υποσχέθηκε να τον συνοδεύσει στην Περιφορά και το Χάλασμα. Αν λοιπόν στο Πανηγυράκι δείτε μαζί Ομπάμα και Ρόλαντ εσείς θα γνωρίζετε το λόγο.
Αυτά για την ώρα. Στην επόμενη σύνδεσή μας αποκλειστική συνέντευξη με το Ρόλαντ σχετικά με τις εξελίξεις για το κλείσιμο του ΑΓΝΑΝΤΙΟΥ.

Από το μπαλκόνι του ΑΓΝΑΝΤΙ
Για το blog του ΑΓΝΑΝΤΙ

ΙΑΛ

πυθια είπε...

υπαρχει κι αλλη δραματικη ειδηδη.το γνωστο διδυμο της δημαρχιας αδελφη και υποτακτικος αφου δεν προλαβαν να μηνυσουν τον ντελαλη γιατι εκλεισε,αφου το ιδιο παθαν με το αγναντι κι αφου η μηνυση τους στον παραλιακο αντιδημαρχο πηγε στα σκουπιδια αλληλομηνυθηκαν για να εκτονωθουν.

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...

Μου την δινουν τα μαγαζια που κλεινουν....μ’ αρρωσταινει εγω να δουλευω και τα νεα παιδια να μην εχουν δουλεια ...
με απογοητευει η ανυπαρξια της Δημοτικης μας Αρχης
μου την χαλανε πολλα....
κλεινουν και τα blogs και ολα ειναι
τελικα …. μπαχαλο.

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

ΜΗ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ!!! ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙΣ !!! Ε ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΙΣ !!!

ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!

ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ... είπε...

Χρονια πολλα και καλα κυριε Σταθη Γιαννελο!

GATE7 DISTOMO είπε...

συνγαυρε ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ!

ενας φιλος είπε...

Τις ποιο καλες ευχες για την γιορτη σου!

Λουκας είπε...

προεδρε χρονια πολλα. γραφω τα χρονια πολλα με βαρια ψυχη γιατι διαβασα στον τσοπανο για το τσιμπουσι που κανεις και δεν με καλεσες. τοση δουλεια σου εκανα και πηγε χαμενη. δεν πειραζει ομως, σημερα ειναι η μερα σου και δεν θα τη χαλασω. αυριο θα σουρθω απροσκλητος οπως κανω παντα. και παλι χρονια πολλα και φιλια σε ολους.

Ανώνυμος είπε...

προεδρε χρονια πολλα, σε ξεχασα. κοιτα τι σου γραφουν http://www.amfissapress.gr/epikairotita/7-2009-10-13-09-45-40/7673-2012-09-21-08-38-10

μην στεναχωριεσε. προεδρε γιορταζες, τι να εκανες; εβρεχε και πολυ. προεδρε και παλι χρονια πολλα

ΚΑΤΕΡΙΝΑ είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ!
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

αγαπημενε μου τεως χρονια πολλα και μια ζωη τεως να μεινεις!

Ανώνυμος είπε...

4.21 ΣΟΦΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ

ωωωωωωωωωωω είπε...

ποιημα για χρονια πολλα
προεδρε τον παρνασσο
τον εκανες ομαδαρα

μα η ΑΕΠ σου σταθη μου
τα εκανε μανταρα

προπερσι τετοιονα καιρο
προτεινες πατσανταρα

για φαντομ φεραρι λεγατε
και αλλοι για αρμαδα

και εμεις σταθη σε ψηφισαμε
σου δωσαμε πρωτεια

κι αντι για ελπιδα απο ψηλα
μας βγηκε η σοφια

μολις αρχισαν τα δυσκολα ολοι
εκοψαν περα

σφουγγοκολαριοι του δημαρχου
την νυχτα και τη μερα

στα λεγαμε σταθαρα μου
μην τους προτιμησεις

θαλθει μια μερα των μερων
θα θες να τους εφτυσεις

παρ ολα οσα εγραψα
εμεις σε αγαπουμε

χρονια πολλα σου ευχομαι
δημαρχο να σε δουμε

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 6.26 δε με λενε Σοφακι, αλλα Νικολακη... δεν υπαρχουν κακες λεξουλες, μονο κακα μυαλα. και παλι χρονια πολλα προεδρε και μια ζωη να μεινεις τεως... απο τη στιγμη που δεν εισαι στην εξουσια, στη συνειδηση μου εισαι ανικανος. αρα δεν αξιζει να ασχολεισαι με τα κοινα (συμφωνα παντα με την ταπεινη μου γνωμη).

Ο ΚΑΒΟΔΕΤΗΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ!!! είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ. ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ. ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΔΙΩXΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΝΕΟΥΣ. ΞΥΠΝΑΑΑΑ ΚΟΡΟΙΔΟ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

συνολικες επισκεψεις