Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Η Μαριάννα Ντούβλη ζητάει από την Μέρκελ… να γονατίσει μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εσπρέσσο η Μαριάννα Ντούβλη απέστειλε τρισέλιδη επιστολή στην Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, μέσω της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, με την οποία την καλεί να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα μαρτύρια στα οποία τον έχει υποβάλλει.

Ιδού ένα απόσπασμα από την επιστολή της Ντούβλη η οποία μεταξύ άλλων προτείνει στην Μέρκελ να γονατίσει μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη…


«Θα περίμενα πολύ σύντομα να γονατίσετε μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, να ζητήσετε συγγνώμη για τις θηριωδίες του παρελθόντος, για τις οποίες δεν φταίτε εσείς προσωπικά, και στη συνέχεια να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας οφειλές» αναφέρει μεταξύ άλλων η Μ. Ντούβλη.

Σε άλλο σημείο της επιστολής αναρωτιέται: «Επιτέλους, τι επιδιώκετε; Να έχουμε μία ευρωπαϊκή Γερμανία ή μία Ευρώπη γερμανική;». «Καταλαμβάνομαι από τρόμο εγώ, νεαρή, μόνη, άνεργη μητέρα για το μέλλον του εξάχρονου γιου μου, που, όταν θα είναι σαράντα ετών, θα πληρώνει για τα αμαρτήματα άλλων» καταλήγει η… πληθωρική σταρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις