Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Υποκρισία με τη...Βούλα





Των: Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου-Μάριου Αραβαντινού


Μια «άρρωστη» πολιτικά Ελλάδα επέδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο σε μια κοπέλα, για ένα σχόλιο στο twitter… (το οποίο έσπευσε να το διορθώσει και μάλιστα ζήτησε χιλιάδες φορές συγγνώμη), στερώντας της το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων.
Και δείτε ποιοι είναι αυτοί που της το στέρησαν… Ειρωνεία και μόνο η είδηση πως ο πρόεδρος της ΕΟΕ ο Ισίδωρος Κούβελος είναι αυτός που υπογράφει την ανακοίνωση μέσω της οποίας απαγορεύουν στην νεαρή αθλήτρια να μεταβεί στους Αγώνες του Λονδίνου.
Όλη την ημέρα που εξελισσόταν η υπόθεση του «ρατσιστικού» tweet η Τρόικα ζητούσε τα πιο σκληρά μέτρα που θα «γονατίσουν» εμάς και τις επόμενες γενεές και ο καημός όλος της ημέρας ήταν ένα tweet.
Μα επιτέλους έλεος. Τα αριστερά κόμματα και το ΠΑΣΟΚ καταδίκασαν το σχόλιο στο internetκαι κανένα δεν ασχολήθηκε με τα μέτρα που επιβάλλουν οι εταίροι μας… Δε σας προβλημάτισε αυτό; Όλη η Ελλάδα έστησε στο τοίχο μια αθλήτρια για 2 αράδες στο twitter την ίδια ώρα που ο Ρουμελιώτης, πρώην εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα ομολογούσε πως η Τρόικα ήξερε πως η συνταγή για την Ελλάδα ήταν...αποτυχημένη.
Εσείς κρατείστε την απολογία της κοπέλας και μοιραστείτε τις ενοχές πως δεν την αφήσατε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αφήστε την ομολογία της δικής μας καταδίκης από το ΔΝΤ στα ψιλά. Τουλάχιστον η Βούλα Παπαχρήστου θα έκανε τα πάντα για να αναρτηθεί η ελληνική σημαία στον πιο ψηλό ιστό του Λονδίνου.


ΥΓ1: Το Πινάκιο δεν ασχολείται με θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, αλλά η διάσταση που πήρε το θέμα, που ταυτόχρονα πλήγωσε ένα νεαρό κορίτσι για ασήμαντο λόγο και του στέρησε το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους και έτσι αποφασίσαμε να δώσουμε τη δική μας εκδοχή, θεωρώντας ότι οι κριτές της...ήταν όλοι τους υποκριτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις