Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Κατασκευή τουαλέτας ΑΜΕΑ & Δημιουργία Πρόσβασης ΑΜΕΑ στο Γυμνάσιο Ιτέας

Γράφει ο Μαυραετός της Ρούμελης:


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών, αφού έλαβε υπόψη του σχετικό έγγραφο της Αντιδημάρχου Δελφών της Δ.Ε. Ιτέας, ενέκρινε και παρέλαβε σχετική μελέτη με τίτλο Κατασκευή Τουαλέτας ΑΜΕΑ-Πρόσβαση ΑΜΕΑ στο Γυμνάσιο Ιτέας & Λοιπές Εργασίες, ύψους 40.985 ευρώ (με ΦΠΑ).


Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η μετατροπή αποθηκευτικού χώρου στο ισόγειο του λυκείου της Ιτέας σε ΑΜΕΑ με τις ακόλουθες εργασίες: αποξήλωση τζαμαρίας και κτίσιμο νέου τοίχου, απόξεση επιχρισμάτων, αύξηση των διαστάσεων της πόρτας (ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει άτομα ΑΜΕΑ), κατασκευή νέων επιχρισμάτων, τοποθέτηση παραθύρου αλουμινίου, τοποθέτηση νέας πόρτας, τοποθέτηση πλακιδίων σε τοίχους και δάπεδο, καθώς επίσης και προμήθεια και τοποθέτηση πλήρους σετ ειδών υγιεινής ΑΜΕΑ με τα απαιτούμενα δίκτυα και συνδέσεις για την πλήρη λειτουργία τους.

Επίσης, θα κατασκευαστούν οι απαιτούμενες ράμπες πρόσβασης τόσο από τον προαύλιο χώρο προς το εσωτερικό του κτιρίου, όσο και εσωτερικά στο κτίριο για την προσέγγιση του χώρου των εργαστηρίων και των αιθουσών οι οποίες θα επιστρωθούν με αδροποιημένο μάρμαρο. Η κεντρική είσοδος του κτιρίου θα αντικατασταθεί με νέα, εύχρηστη είσοδο αλουμινίου και λειτουργική για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Προβλέπεται επίσης προμήθεια και τοποθέτηση ανελκυστήρα σκάλας από το ισόγειο στον όροφο του κτιρίου. Τέλος, προβλέπεται μόνωση της νότιας πλευράς του κτιρίου εξωτερικά, με ελαστομερές μονωτικό και χρώμα τοίχων για την αντιμετώπιση των εκτεταμένων υγρασιών στον τοίχο αυτό και αποκατάσταση των φθαρμένων επικαλύψεων σε στοιχεία από σκυρόδεμα με εποξειδικό υλικό.

Με το ποσό των απολογιστικών θα καλυφθούν τα έξοδα για πόμολα και κλειδαριές που δεν περιλαμβάνονται στα τιμολόγια.

Όλες οι ανωτέρω εργασίες θα γίνουν όπως προβλέπονται από τον προϋπολογισμό της μελέτης και τα τιμολόγια αυτής. Περισσότερες και λεπτομερέστερες οδηγίες θα δοθούν στον ανάδοχο κατά την εγκατάσταση. Ο χρόνος ολοκλήρωσης των εργασιών ορίζεται σε 40 ημέρες. Το έργο, προϋπολογισμού 40.985 ευρώ (με ΦΠΑ) θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν το μειοδοτικό σύστημα ανάθεσης δημοσίων έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις