Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Νεκρός πυροσβέστης στην Ελευσίνα


Ένας 28χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του από ανακοπή κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι στην Ελευσίνα και απείλησε την 112 Πτέρυγα Μάχης.


Ο άτυχος πυροσβέστης ένιωσε δυσφορία από τους πυκνούς καπνούς ωστόσο παρά την προσπάθεια των συναδέλφων του αλλά και των τραυματιοφορέων να τον βοηθήσουν εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο Θριάσιο νοσοκομείο.


Από τις φλόγες απειλήθηκε και η 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα καθώς η φωτιά ξέσπασε στην λεωφόρο ΝΑΤΟ και λόγο των ισχυρών ανέμων πήρε γρήγορα διαστάσεις. Αμέσως έφτασαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής που κατάφεραν να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι ενώ στην προσπάθεια κατάσβεσης παίρνουν μέρος 7 πυροσβεστικά αεροσκάφη, η βάση των οποίων βρίσκεται εντός της Πτέρυγας Μάχης, καθώς και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Άλλοι τρεις πυροσβέστες νοσηλευόνται με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις ίδιες εγκαταστάσεις εδρεύει και η Μοίρα Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις