Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τις παιδικές κατασκηνώσεων στην «ΠΑΛΙΟΜΗΛΙΑ» θα λειτουργήσει φέτος το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς!!!



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς, στο πλαίσιο των δράσεων εθελοντισμού και αλληλεγγύης που έχει αναπτύξει , ζήτησε με το υπ’ αριθμ. 244/ 5-6-2012 έγγραφό του,την παραχώρηση από το Δήμο Λιβαδειάς, των Παιδικών Κατασκηνώσεων στην «ΠΑΛΙΟΜΗΛΙΑ»,για να λειτουργήσουν χωρίς τα γραφειοκρατικά προβλήματα που έχουν προκύψει από το ισχύον νομικό πλαίσιο, ώστε να προσφέρουμε χαρά στις βαλλόμενες από την κρίση και οικονομικά εξαθλιωμένες οικογένειες συμπολιτών μας.
Η καταληκτική ημερομηνία απάντησης ήταν η Δευτέρα11/6/2012.
Επειδή δεν είχαμε καμία απάντηση επί του θέματος και λόγω του ελαχίστου χρόνου που απομένει ώστε να επισκευασθούν οι εγκαταλελειμμένες εδώ και 3 χρόνια κατασκηνώσεις, δεν μπορούμε να περιμένουμε.
Επισημαίνουμε ότι το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς με Φορείς της πόλης , είναι σε ετοιμότητα για να λειτουργήσουν άμεσα οι Κατασκηνώσεις.
Καλούμε για μία ακόμη φορά το Δήμο Λιβαδειάς, έστω και την ύστατη στιγμή, να απαντήσει άμεσα στο αίτημα του Εργατικού Κέντρου.




Για το Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μεχρι να παρει ο συριζα αυτοδυναμια θα δουμε και αλλα τετοια απο το εργατικο κεντρο....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟς ΧΑΝΙΑς ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥς....ΤO EK ΤΗς ΛΙΒΑΔΕΙΑς ΣΕ ΠΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ;Ο Νίκος Χανιάς γράφει ότι «τρέμει» στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία, καθώς, όπως υποστηρίζει, αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!

Ανώνυμος είπε...

Ιούνιος 12, 2012 9:23 μμ
εσύ σε πια συνιστώσα της νουδούλας είσαι; καραμανληκός,μητσοτακικός δημοκρατική συμμαχία,πολιτική άνοιξη,κεπ,κ21,χ.αυγή,αν.έλληνες,επεν,λαος,ξανά,μνημόνιο,αντιμνημόνιο,τούμπα,κολωτούμπα, κλπ

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Παρδαλο κατσικι!!!
Η νεα συνιστωσα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ!!!

συνολικες επισκεψεις