Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

“Αέρας ανανέωσης” με την υποψηφιότητα του Γ. Καράμπελα για γραμματέας της ΝΔ

Νέος πολιτικός στα έδρανα της Βουλής, χωρίς καμία παλαιά εξάρτηση από κανέναν. Ο Γιάννης Καράμπελας, βουλευτής Βοιωτίας, φέρνει αέρα ..ανανέωσης στο κόμμα με την υποψηφιότητά του, καθώς πρόκειται για «φρέσκο» πρόσωπο.

Φυσικά, προβάδισμα του δίνουν και οι γνώσεις του στα οικονομικά, αφού φοίτησε στο Πανεπιστήμιο SDA Bocconi της Ιταλίας με επιφανής καθηγητές όπως ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι.

Έλαβε δίπλωμα (Diploma) κλωστοϋφαντουργίας, από το ITIS, VARESE, της Ιταλίας (1990) και πτυχίο (Bachelor) στη Διοίκηση και στο Marketing, από το Middlesex University of London (1996). Το 1997 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, «Διεθνή Οικονομικά και Διοίκηση», του Πανεπιστημίου SDA BOCCONI, της Ιταλίας, ενώ πραγματοποίησε σπουδές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, «Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων», του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (2002).

Αναδημοσίευση από: www.olympia.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο με το τοτο δεν μας το ειπες

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.....ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Το 1997 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, «Διεθνή Οικονομικά και Διοίκηση» του Πανεπιστημίου SDA BOCCONI, της Ιταλίας, ενώ πραγματοποίησε σπουδές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, «Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων», του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (2002).

ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?
ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ? ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ?

συνολικες επισκεψεις