Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

"Δολοφόνος" κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας που αμύνθηκε στον Αλβανό ληστή!


το ανιχνεύσαμε στο zougla.gr
Την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 43χρονου Αλβανού ληστή στην Παιανία, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ετυμηγορία σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας που αντιστάθηκε στον ληστή που απειλούσε να σκοτώσει τη μάνα του είναι ... δολοφόνος!

Έτσι μιλάει για "δολοφονία αλλοδαπού" για την οποία ευθύνεται η ... διάλυση της Παιδείας (φαίνεται έπρεπε να στείλουμε στο σχολείο τον Αλβανό ληστή), στη διάλυση της υγείας (λέτε να τσαντίστηκε ο ληστής επειδή δεν έβρισκε φάρμακα και άρχισε να ληστεύει;), του κοινωνικού κράτους (μήπως του έκοψαν το επίδομα του ληστή;) "και ως τέτοιο φαινόμενο που οφείλεται στους παραπάνω λόγους, πρέπει να καταπολεμηθεί με ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής" καταλήγει η ανακοίνωση.

Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, ο Έλληνας πολίτης που θα του σκότωναν τη μάνα, είναι δολοφόνος και ο Αλβανός έγινε ληστής επειδή δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα!

Τι πίνουν εκεί στη Κουμουνδούρου;

Υ.Γ.: Αλήθεια, πόσα χρόνια ακόμα θα περιμένουμε να εκδώσει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για την δολοφονία από κουκουλοφόρους των τριών ανθρώπων (τεσσάρων μαζί με το άτυχο μωρό που κυοφορούσε η τραγική μάνα) στην Marfin της Σταδίου; Ή προηγούνται στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ οι Αλβανοί ληστές;

(σ. Αγν: Κάτι λέγαμε χθές για καραμέλες τηλεοπτικές....)

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πια σίγουρο ότι...ο κύριος Τσίπρας με το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ λογαριάζει χωρίς το ξενοδόχο δίνοντας ερμηνείες κατά το δοκούν κυρίως αρεστές αλλά χωρίς ίχνος ψυχρής οικονομικής πραγματικότητας...
έτσι πολύ εύκολα περνά από την "καταγγελία" στην "επιλεκτική διαπραγμάτευση" του μνημονίου δίνοντας ουσιασιστικά την ελπίδα ότι θα συνεργαστεί με τους εταίρους μας και θα παραμείνει στο Ευρώ!
Τεχνικά...οι δηλώσεις αυτές είναι ανέφικτο να συμβούν και να υλοποιηθούν στην πράξη αφού οι δανειστές μας έχουν είδη στα χέρια τους το κείμενο του μνημονίου και δεν υπάρχει διάθεση για επαναδιαπραγμάτευση των όρων και μάλιστα με κόμμα που κινδυνολογεί προεκλογικά στα της οικονομίας!
Μάλλον πιο συγκεκριμένα...ακούνε ΣΥΡΙΖΑ και Ελλάδα και περιμένουν την επαναφορά της δραχμής και της κατάρρευσης εάν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ταυτόχρονη έξοδο έξοδο από την Ευρωζώνη!
Άρα...η άλλη πλευρά μάλλον μας δείχνει την πόρτα εξόδου που όμως ο κύριος Τσίπρας δεν θέλει να δει διότι προτιμά να είναι εκλογικά ευχάριστος παρά εκλογικά δυσάρεστος αποτυπώνοντας την αλήθεια στον Ελληνικό λαό!
Πέραν αυτών ο κ. Τσίπρας εμφανίζετε... ως εγγυητής της παραμονής της χώρας στο ευρώ τονίζοντας ότι αναλαμβάνει την ευθύνη και "εγγυόμαστε να συνεργαστούμε με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση".
Επιπροσθέτως... επιχειρεί να αντιστρέψει το δίλημμα που θέτει η ΝΔ ταυτίζοντας το πρόγραμμα της Κουμουνδούρου με την δραχμή, λέγοντας ότι "ο ελληνικός λαός στις 17 Ιουνίου θα επιλέξει: Ή το Μνημόνιο, που οδηγεί την Ελλάδα σε οικειοθελή αποχώρηση από την Ευρωζώνη. Ή το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που εγγυάται τη συμμετοχή της στο ευρώ και την έξοδο της χώρας από την κρίση»!
Επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας...ότι έχουν επενδύσει τις τελευταίες τους ελπίδες "Στη στρατηγική του φόβου και της ανασφάλειας» και σημείωσε ότι "Στις 18 Ιουνίου η Ελλάδα δεν θα είναι ακυβέρνητη. Ακυβέρνητη πολιτεία, έρμαιο των δανειστών της, ήταν η χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια.
Στις 18 Ιουνίου η Ελλάδα θα έχει κυβέρνηση της Αριστεράς.
Κυβέρνηση που θα απαλλάξει το λαό και τον τόπο από το Μνημόνιο της καταστροφής"!!!

Μόνο...που ο κύριος Τσίπρας δεν απαντά ακόμη... πώς θα εφαρμόσει όλα τα παραπάνω;
Είναι... εφικτά και εφαρμόσιμα τεχνικά με τους εταίρους μας;
Πώς... από ακύρωση του μνημονίου τώρα μιλά για επαναδιαπραγμάτευση;
Πώς...θα παραμείνουμε στο Ευρώ και δεν θα περάσουμε αναγκαστικά στη δραχμή;
Είναι...δυνατόν να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη από μόνη μας;

Μάλλον... ο κύριος Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σκεφτεί το σενάριο κατάρρευσης της Ελληνικής Οικονομίας !

Ανώνυμος είπε...

Απολαύστε τις απόψεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη για την Ευρωζώνη, τη δραχμή

¨Εμείς μιλάμε για αριστερή έξοδο από το ευρώ σε συνολική σύγκρουση με την ΕΕ και τον ολοκληρωτισμό της από μια προοδευτική αριστερή κυβέρνηση, που έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει ένα προοδευτικό πρόγραμμα διεξόδου, ανασυγκρότησης και αναγέννησης της χώρας με σοσιαλιστικό ορίζοντα!¨

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε ακούσει δεκάδες φορές τον Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αποδοκιμάζουν τα "εκβιαστικά διλήμματα" και να φωνάζουν "όχι στην τρομοκρατία του λαού".

Σήμερα όμως, ο Τσίπρας δήλωσε ότι η επιλογή που έχουν οι πολίτες είναι «ΣΥΡΙΖΑ ή κοινωνική καταστροφή» και υπογράμμισε ότι «το χάος έρχεται από τις 18 Ιουνίου αν οι Σαμαράς και Βενιζέλος συνεχίσουν να...


...είναι κυβέρνηση του τόπου, δίνοντας την εξουσία στην τρόικα και τους τραπεζίτες, σε αυτούς που τους έδωσαν δισεκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια, στο μεγάλο κεφάλαιο για να συνεχίσει την ασυδοσία του».

Τα εκβιαστικά διλήμματα μας ενοχλούν μόνο όταν τα θέτουν το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία; Δεν τρομοκρατεί τον λαό ο Τσίπρας περιγράφοντας ως "χάος" το ενδεχόμενο να μην κυβερνήσει τη χώρα ο ίδιος;

Ανώνυμος είπε...

Παραθέτω ένα απόσπασμα από σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Real Fm:

-Αν στις 18 του μηνός είστε κυβέρνηση, αυτοδύναμη ή συνεργασίας με κάποιο από τα αριστερά κόμματα, θα φέρετε νόμο καταγγέλλοντας και καταργώντας το μνημόνιο;

Δεν μπορώ να σας πω αυτό το οποίο ζητάτε, διότι δεν έχει δεσμευθεί το κόμμα μας στο πώς ακριβώς, δηλαδή με ποια νομοθετική παρέμβαση και σε...


...ποιο οδικό χάρτη πάνω, αυτό το οποίο έχουμε πει και επιμένουμε, δηλαδή την ακύρωση του μνημονίου και των αντικοινωνικών συνεπειών της δανειακής, θα το πράξουμε.

Ανώνυμος είπε...

Το σύνολο της κριτικής που του ασκείται παραδέχθηκε ο συνεργάτης και πολιτικός θαυμαστής του Άκη Τσοχατζόπουλου Αντώνης Κοτσακάς και μάλιστα προσπαθώντας να...απαντήσει στη συγκεκριμένη κριτική.

Χρεώνει μάλιστα την επίθεση στο πρόσωπο του σε "συμφέροντα" και νιώθει τόσο σημαντικός ώστε πιστεύει ότι...


...η επίθεση στο "ηρωικό" πρόσωπο του ενισχύει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ιούνιος 08, 2012 5:01 μμ, Ιούνιος 08, 201Ιούνιος 08, 2012 7:32 μμ2 6:47 μμ,Ιούνιος 08, 2012 6:50 μμ,Ιούνιος 09, 2012 2:00 πμ

Μας έπεισες τρομοκρατώντάς μας και υπενθυμίζοντάς μας όλα τα κακά εν τάχει που έχει κάνει ο συριζα ( ΝΔ- ΠΑΣΟΚ) στην ελλάδα, που την κυβερνούσε τόσα χρόνια.

Και τους ρωτώ ευθέως να μου απαντήσουν:

*Γιατί κύριε οι γονείς μου είναι άνεργοι ;
* Γιατί κύριε στην πατρίδα μας οι βαριά άρρωστοι δεν βρίσκουν φάρμακα ;
* Γιατί κύριε μας σκοτώνουν και μας ληστεύουν ;
* Γιατί κύριε κάποιοι συμμαθητές μου πεινάνε ;
*Γιατί κύριε δεν έχουμε βιβλία αλλά στη θέση τους πήραμε κάτι σελίδες φωτοτυπίες ;
*Γιατί κύριε τα τελευταία δυο χρόνια πολλοί συνάνθρωποί μας αυτοκτονούν ;
* Γιατί κύριε οι γονείς μου φοβούνται ότι αν δεν βρούμε χρήματα θα μας πάρει η τράπεζα το σπίτι ;
*Γιατί κύριε ο αδελφός μου έφυγε από την πατρίδα μας μετανάστης ;
*Γιατί κύριε οι κλεφτές πολιτικοί δεν έχουν μπει ακόμη στη φυλακή ;΄

Σ΄Αυτά απάντησε εντεταλμένε σχολιαστή της ΝΔούλας και μην μας περνάς για αμερικανάκια και ιθαγενείς,γιατί υπάρχουν πολλα ράμματα για την γούνας σας ,,,,

Ανώνυμος είπε...

Εντενταλμένε Ιούνιος 08, 2012 5:01 μμ, Ιούνιος 08, 201Ιούνιος 08, 2012 7:32 μμ2 6:47 μμ,Ιούνιος 08, 2012 6:50 μμ,Ιούνιος 09, 2012 2:00 πμ

Ζητάμε ανθρώπους που να έχουν τη στοιχειώδη κατάρτιση και τη θέληση να μην γίνουν μια επόμενη σειρά άβουλων υπαλλήλων.

Δεν θα αλλάξει ροή το Σύμπαν αν βγει ο άλφα ή ο βήτα. Δεν θα έρθει η αποκάλυψη αν βγει ο άλφα ή ο βήτα.

Ένα μνημόνιο έχουμε μπροστά μας. Με μια σειρά αισχρά, άθλια μέτρα που χτυπάνε αλύπητα τα πιο αδύναμα μέρη του πληθυσμού και αφήνουν ελεύθερους και ανενόχλητους όλους τους πτωματοφάγους και τους κλεφτες.

Μια πατρίδα έχουμε που έχει καταντήσει μια ζητιάνα που είναι μόνιμα με απλωμένο το χέρι με εκείνη τη χαρακτηριστική κακόμοιρη φάτσα που τόσα χρόνια κανένας υπερ-πατριώτης δεν είχε πρόβλημα όταν την έστελνε να καθαρίζει τα τζάμια στις λιμουζίνες των ξένων, για να φέρνει πίσω τα όβολα και να βολεύονται ολοι.

Μένει να μάθει αυτός ο λαός που έχει φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι εξευτελισμού, να κατανοήσει με ποιους πρέπει να είναι τσαντισμένος.

Ποιοι είναι οι πραγματικιοί υπαίτιοι όλων των δεινών και της ντροπής.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο πολλά τα στελέχη του βαθέος ΠΑΣΟΚ που μετακινήθηκαν πρόσφατα στον ΣΥΡΙΖΑ, που κατά κάποιον τρόπο αποτελούν μια ακόμη συνιστώσα του. Αυτή, η δέκατη τρίτη συνιστώσα, μπορεί να είναι μεν άτυπη, αλλά είναι μεγαλύτερη από τις άλλες δώδεκα μαζί, κι αποτελείται από στελέχη εμπειρότατα στον κομματικό έλεγχο του κράτους. Αναρωτιέμαι σε τι βαθμό το συνειδητοποιούν αυτό οι νέοι ψηφοφόροι, οι ιδεαλιστές και καλόπιστοι άνθρωποι που επιλέγουν να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως μια νέα πρόταση, μια ελπίδα για την ανανέωση της πολιτικής μας ζωής. Αναρωτιέμαι: ξέρουν ότι στην καρδιά του κόμματος που ψηφίζουν είναι οι παλιοί «τσοχατζοπουλικοί»; Και αν το ξέρουν, τους αρέσει ; Το εγκρίνουν ;

Ανώνυμος είπε...

Παραθέτω ένα απόσπασμα από την πρόσφατη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο:

Η ανάπτυξη όμως αυτή απαιτεί σύνδεση με την υπόλοιπη Ελλάδα και την Ευρώπη. Με οδικούς άξονες και σιδηρόδρομο. Με αξιοποίηση του λιμανιού στο Πλατυγιάλι. Ως πύλης προς την Ευρώπη.
Με σύνδεση με τον αγωγό φυσικού αερίου. Η αυριανή κυβέρνηση της Αριστεράς δεσμεύεται ότι θα κάνει τα πάντα για μια νέα πραγματικότητα στην Αιτωλοακαρνανία. Γιατί δεν υπάρχουν για εμάς πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Παραθέτω ένα απόσπασμα από την πρόσφατη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πρέβεζα:

Χαιρετίζουμε σήμερα τους πολίτες μιας άλλης Ελλάδας. Μιας Ελλάδας απομονωμένης συγκοινωνιακά – και κυρίως σιδηροδρομικά. Ενός νομού...


...που τον προσπερνά ο αγωγός φυσικού αερίου Ηπείρου-Ιταλίας. Που καταλήγει, όμως, στην τουριστική ζώνη Πάργας-Περδίκας. Αντί, δηλαδή, να κάνει καλό στο Νομό, κάνει κακό. Στις 18 Ιουνίου θα δικαιώσουμε τους κατοίκους που εύλογα ζητούν μια νέα χωροθέτησή του. Και δεν είναι αυτό το μόνο εύλογο αίτημα των κατοίκων στο οποίο θα ανταποκριθούμε. Θα ξεκινήσουμε και τις διαδικασίες για την ανέγερση νέου Νομαρχιακού Νοσοκομείου στην Πρέβεζα, δημόσιου και χωρίς ΣΔΙΤ. Και θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες, αλλά και θα το ολοκληρώσουμε.

Αλέξη, τάξε μας ότι θα κρατήσεις και τον Ομπράντοβιτς στην Πανάθα
και πας για αυτοδυναμία.

Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ: Τρένο στο Αγρίνιο, νοσοκομείο στην Πρέβεζα

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν μας ενημερώνεις και για τα δικά σας έργα που έχετε εξαγγείλει στην περιοχή και δεν έχετε πραγματοποιήσει;;;

γιατί ο αρχηγό σου δεν κάνει ανοικτές λαικές συγκεντρώσεις και να μιλήσει με τον λαό;

γιατί κρύβονται;;

γιατί φοβάσαι;
θα χάσεις την κουτάλα;

για προβληματισμό πωρωμένε με την κουτάλα και την αρπαχτή.

Ανώνυμος είπε...

ο Ελληνικός λαός θα επιβιώσει,

όπως έκανε ανά τούς αιώνες της Ιστορίας του,

και θα αποδώσει δικαιοσύνη, σε εκεινα τα “λαμόγια” που τόλμησαν να “παίξουν” με το μέλλον των παιδιών του,

το μέλλον των επόμενων γενεών των Ελλήνων

Ανώνυμος είπε...

Γλέζος: Δάνειο που μπορεί να συνάψει η όποια κυβέρνηση εκλεγεί με τον ελληνικό λαό,είχα πει καθαρά εθελοντικό δάνειο ως προς τα φτωχά στρώματα και υποχρεωτικό δάνειο ως προς τους υψηλοεισοδηματίες, να βάλουμε ένα όριο, π.χ. πάνω από 20 χιλ. εισόδημα το χρόνο ευρώ, μπορεί...


...εκεί υποχρεωτικά να του πούμε να δίνει κάθε μήνα 100 ευρώ, επιμένω να βγει στη δημοσιότητα το κείμενο, επιμένω.

συνολικες επισκεψεις