Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.


ΤΙ ΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ.
ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.
ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .

Υ.Γ. 1. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΓΙΑΝΝΕΛΟ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ.

2. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΕΣΤΑΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν έχει @@χ@δια ας κάνει λαϊκές συνελεύσεις στα χωριά του δήμου.
Όλα τα άλλα είναι @α@αριές Αγνάντι. Το.... παίζεις και εσύ το παιχνίδι σου καλά βλέπω !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α'ι' καλααααα!!!

Ανώνυμος είπε...

gia ton Αυγούστου 10, 2012 4:08 μ.μ.

Τι Α'ι' καλααααα!!! ρε βλαμ.
Τι έχει κάνει ο εν λόγο κύριος όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αράχωβας και τι τώρα στο δήμο ΔΑΑ.Ούτε ένα λιθαράκι δεν έχει βάλει,μόνο για χειραψίες είναι.Που είναι οι αναπτυξιακές του προτάσεις ,το όραμα του κλπ. Αν έχει τα κότσια όπως του γράφει ο Αύγουστος 10, 2012 2:35 μ.μ. ας βγει πρόσωπο με πρόσωπο στην Αράχωβα ή στα άλλα χωριά,για να δούμε τι απίδια πιάνει ο σάκος του. Με τα λόγια φτιάχνω ανώγεια και κατώγια.Για το χρονοντούλαπο της ιστορίας οδεύεις βλαμ.

Ανώνυμος είπε...

μου θυμίζεις τον ΓΑΠ με τα σεμινάριά του,το απόλυτο ξεφτίλισμα της προσωπικότητας.
Γιαννέλε δεν κάνεις και εσύ συνδιαλέξεις- σεμινάρια για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα με θέμα: το απόλυτο "βούλιαγμα" της τοπικής αυτοδιοίκησης.Θα τα οικονομήσεις εν μέσω κρίσης.
Η απόλυτη ξεφτίλα στο μεγαλείο της.

Ανώνυμος είπε...

Βαρεθήκαμε όλους αυτούς και ιδικά εσάς κύριε Γιαννέλο οι οποίοι, επιμένουν να λαϊκίζουν με απαράμιλλο θράσος, αρνούμενοι να λάβουν οιαδήποτε επώδυνη απόφαση ή μη αναγνωρίζοντας τις βαρύτατες δικές τους ευθύνες για τη χρεοκοπία της τοπικής αυτοδιοίκησης-τέως Δ. Αράχωβας-νυν Δ. ΔΑΑ- ελληνικού κράτους.

Ανώνυμος είπε...

Στάθη μερικές φορές η σιωπή είναι χρυσός.
Μην πέσεις στην παγίδα του επικοινωνιακού πολέμου. Δεν σου αρμόζει. Προσοχή μην γκρεμίσεις ότι έχεις χτίσει μέχρι σήμερα. Άστους να σβήσουν στην ανυπαρξία τους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΝΑΝΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΤΩΡΑ? ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αυγούστου 11, 2012 9:50 π.μ. η γλώσσα κόκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει.δεν μου λες βλάμη, οι σχολιαστές τον βρίζουν ή γράφουν ψέμματα για τις θητείες του στην τοπική αυτοδιοίκηση. τέρμα τα επικοινωνιακά παιχνίδια ,κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Για τον "αγγελικό κόσμο" του ποδοσφαίρου καλός είναι,παίρνει άριστα στην γειτονιά της παράγκας.

συνολικες επισκεψεις