Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για κλοπή από λατομείο στην περιοχή της Αγίας Άννας Βοιωτίας



Κατασχέθηκαν πλήθος μεταλλικών αντικειμένων κεφαλαιουχικού εξοπλισμού, των οποίων η αξία ανέρχεται στις – 10.000 – ευρώ

Συνελήφθη χθες (18-08-2012) το μεσημέρι στη Λιβαδειά Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα προχθές το απόγευμα, ο 41χρονος μετέβη με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε μη περιφραγμένο χώρο λατομείου, ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού, στην περιοχή της Αγίας Άννας Λιβαδειάς και αφαίρεσε πλήθος μεταλλικών αντικειμένων κεφαλαιουχικού εξοπλισμού, συνολικής αξίας (10.000) ευρώ.

Ο παθών κατήγγειλε το περιστατικό χθες το πρωί στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς και οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και επιστάμενες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισαν στη Λιβαδειά το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του δράστη και το έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Ο 41χρονος χθες το μεσημέρι εξήλθε από παρακείμενη πολυκατοικία και προσέγγισε το όχημα προκειμένου να αποχωρήσει πλην όμως έγινε αντιληπτός από τους ενεδρεύοντες αστυνομικούς οι οποίοι τον ακινητοποίησαν προκειμένου να τον ελέγξουν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τα μεταλλικά αντικείμενα που ο δράστης είχε αφαιρέσει από το λατομείο, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του δράστη ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις