Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια κάνναβης στον Ορχομενό

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στο Κόκκινο Ορχομενού Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν σε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, οι αστυνομικοί εντόπισαν προ τριημέρου σε περιφραγμένο οικόπεδο, ιδιοκτησίας του 36χρονου, εντός του οικισμού Κόκκινου Βοιωτίας, οκτώ (8) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης.

Ο χώρος άμεσα τέθηκε υπό συνεχή επιτήρηση και σήμερα το πρωί ο 36χρονος προέβη στην περιποίηση (πότισμα) των δενδρυλλίων κάνναβης και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους ενεδρεύοντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.

Συνολικά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (8) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,90) έως (2,00) μέτρα περίπου, τα οποία ο δράστης καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του οικοπέδου.

Επιπλέον σε έρευνα που διενεργήθηκε σε τροχόσπιτο που διαμένει ο 36χρονος στο ανωτέρω οικόπεδο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


  • Μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη (σε μορφή αποξηραμένων φύλλων), μεικτού βάρους (17) γραμμαρίων.
  • Μία συσκευασία καπνού που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους (8,5) γραμμαρίων.
  • Ένα νάιλον σακουλάκι που περιείχε σπόρους κάνναβης.
  • Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις