Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ...


ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ τα σπίτια στις Τράπεζες


Γράφτηκε από το "ΘΑΡΡΟΣ ΒΟΙΩΤΩΝ"


“AMANATI” στις Τράπεζες είναι αποφασισμένοι να αφήσουν τα σπίτια τους χιλιάδες Έλληνες δανειολήπτες, μετά από τις δραματικές μειώσεις του οικογενειακού τους εισοδήματος, εφ’ όσον αδυνατούν να πληρώσουν το ποσόν της μηνιαίας δόσης του στεγαστικού τους δανείου.

Πριν, λοιπόν, αρχίσουν οι πλειστηριασμοί -λόγω ανεξόφλητων δόσεων-  προσέρχονται οικειοθελώςκαι «χαρίζουν» το σπίτι στην Τράπεζα, που με δικά της χρήματα είχαν αγοράσει το ακίνητο, ενώ οι ίδιοι επιλέγουν και μετακομίζουν σε σπίτι με χαμηλό ενοίκιο, ή επιστρέφουν στο σπίτι των γονειών τους.
Οι Τράπεζες, έχουν ήδη βρεθεί σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, όπου με σκεπτικισμό πλέον αντιμετωπίζουν την όλη υπόθεση. Στην περίπτωση δε που δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, υπέρ των δανειοληπτών και ακολουθήσουν την οδό της «επιστροφής», οι Τράπεζες, ενώ θα έχουν ολόκληρες πόλεις θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα ρευστότητας, σε βαθμό που κανείς δεν θα μπορεί να μετά βεβαιότητας να πει ποιοι τελικά θα είναι οι πραγματικά χαμένοι!!!

Να σημειώσουμε εδώ στο πολύ καλό ρεπορτάζ της εφημερίδας,ότι   επιλέγουν και πάνε σε ίδιας κατηγορίας σπίτι, με ενοίκιο που βρίσκεται στα μισά της δόσης που πληρώνουν στην τράπεζα τους.
Η νέα μόδα αυτή δεν τους βρίσκει ζημιωμένους μιας και τους βγάζει από πολλές οικονομικές δυσκολίες και αντιμετωπίζουν πλέον το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία έχοντας απαλλαγεί από το βραχνά της δόσης και αφού όλα τα δεδομένα της εποχής έχουν αλλάξει,βρίσκουν διαφορετικές λύσεις προσαρμοσμένες στη νέα εποχή πραγμάτων.
ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις