Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Όλοι “βλέπουν” πρόωρες εκλογές


Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Δεν είναι μόνο οι Έλληνες πολίτες που φωνάζουν με κάθε τρόπο ότι αυτή η πολιτική δεν οδηγεί παρά μόνο σε μεγαλύτερες καταστροφές, αρχίζει να επηρεάζει και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Αρχίζει πλέον το σκηνικό των πρόωρων εκλογών να “στήνεται” σιγά-σιγά και αθόρυβα. Αρχίζουν να το συνειδητοποιούν και οι ίδιοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ότι η οργή των Ελλήνων “βουλιάζει” την πρωτεύουσα σε κάθε απεργιακό και αντιμνημονιακό κάλεσμα.

Καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να κουβαλάνε το Σταυρό αυτό του Μνημονίου μόνοι τους. Για το λόγο αυτό μιλάνε για κυβερνήσεις συνεννόησης και κοινής αποδοχής. Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει, όπως και οι πολιτικές ισορροπίες. Για το λόγο αυτό, πρέπει να οδηγηθούμε σε εκλογές.
Ο ελληνικός λαός ας αποφασίσει για το μέλλον του. Έχει “ξυπνήσει”, έχει ωριμάσει… Μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να σηκώσει το Σταυρό του Μαρτυρίου… Και αυτό, μόνο αφού έχει δώσει μία ισχυρή εντολή για διακυβέρνηση. Το εκλογικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι η Βίβλος για τους πολιτικούς της επόμενης δεκαετίας.

prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις