Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η υπέρτατη θυσία μίας μάνας – Αρνήθηκε τη χημειοθεραπεία προκειμένου να γεννήσει την κόρη της





Ενώ διαγνώστηκε με καρκίνο αρνήθηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, αφού έτσι θα σκότωνε το παιδί που κουβαλούσε στην κοιλιά της.

Η 41χρονη γυναίκα από την Αμερική, η οποία είχε διαγνωστεί ως στείρα, κατάφερε να συλλάβει προς έκπληξη τόσο δική της, όσο και των συγγενών της. Η χαρά της ήταν μεγάλη μπροστά στα ευχάριστα νέα, αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ. Λίγες μέρες μετά τη διάγνωση της εγκυμοσύνης, διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι και στο λαιμό.

Η μετάσταση των όγκων σε όλο της το σώμα ήταν ραγδαία και η ίδια αρνήθηκε να υποβληθεί σε θεραπεία προκειμένου να παραμείνει υγιές το έμβρυο. Όταν, όμως, η καρδιά της σταμάτησε για λίγο να λειτουργεί οι γιατροί αναγκάστηκαν να της κάνουν καισαρική και να βάλουν το πρόωρο μωρό στη θερμοκοιτίδα.

Η 41χρονη Stacie συνέχισε να παλεύει μιας και ήθελε να γνωρίσει την κόρη της. Ο καρκίνος, όμως, «χτύπησε» το ένα μάτι της παραλύοντας τους μύες και η ίδια ήταν πολύ αδύναμη όχι μόνο να δει, αλλά και να κρατήσει το βρέφος. «Της δείχναμε φωτογραφίες του μωρού και έκλαιγε γιατί ήθελε να το κρατήσει. Ήθελα να τη βοηθήσω και δεν μπορούσα» λέει ο αδελφός της Ray.

Η Stacie κατάφερε να κρατήσει για μία φορά την κόρη της και τρεις μέρες μετά πέθανε. Η μικρή ζει τώρα με την οικογένεια του αδελφού της Stacie Ray στην Οκλαχόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις