Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Διευθύντρια της ΑΤΕ εξαφανίστηκε μαζί με 1.5 εκατομμύρια ευρώ

«Μαύρη τρύπα» στο ταμείο υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Κυπαρισσία, που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το 1,5 εκ. ευρώ, εντόπισαν οι…
ελεγκτές που κλήθηκαν για διαχειριστικό έλεγχο, λίγο πριν από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της διευθύντρια του υποκαταστήματος.
Στην ΑΤΕ και τις αρχές της Κυπαρισσίας σήμανε συναγερμός μετά την εξαφάνιση της γυναίκας, η οποία άφησε πίσω της δύο ιδιόχειρα σημειώματα, ένα προς το σύντροφό της και ένα προς τον αδελφό της.

Με τα σημειώματα αυτά, ενημέρωνε τους οικείους της ότι δεν θα την ξαναδούν και τους ζητούσε να μην την αναζητήσουν.
Τα σημειώματα βρέθηκαν από τους παραλήπτες την Κυριακή και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία την αναζητεί πλέον σε όλη την Ελλάδα.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία, η γυναίκα επιβιβάστηκε σε ταξί που τη μετέφερε στο Χαϊδάρι. Εκεί επιβιβάστηκε σε άλλο ταξί, με άγνωστο προορισμό.
Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η μυστηριώδης εξαφάνιση να σχετίζεται με τον διαχειριστικό έλεγχο που βρίσκεται σε εξέλιξη στο υποκατάστημα που διευθύνει η γυναίκα.
Κλιμάκιο επιθεωρητών από τα κεντρικά της ΑΤΕ διερευνά τυχόν οικονομικές ατασθαλίες στην τράπεζα, από την περασμένη Πέμπτη.
Όπως μετέδωσε η μεσσηνιακή τηλεόραση Best TV, οι επιθεωρητές διαπίστωσαν ότι μόνο από δύο λογαριασμούς πελατών αφαιρέθηκαν πάνω από 700.000 ευρώ, ενώ εκτιμούν ότι το έλλειμμα θα ξεπεράσει το 1,5 εκ. ευρώ.
Τα χρήματα αυτά έχουν αφαιρεθεί από βιβλιάρια πελατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις