Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η ελληνική 'φαρσοκωμωδία'...




Αγωνία επικρατεί για τις δραματικές στιγμές στη χώρα μας από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις μέσα από τα ρεπορτάζ τους και τα πρωτοσέλιδα.


Ωστόσο, μετά το τελευταίο πολιτικό 'θρίλερ' που παίχτηκε και την αναβολή της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, φαίνεται πως στην χώρα δεν έχουμε ακόμα αρχηγό παρόλο που στα διεθνή μέσα πρώτο θέμα είναι η "παραίτηση" Παπανδρέου.

Κι ενώ μετά τις εξελίξεις στην Ιταλία κατά πως δείχνουν τα πράγματα πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται για μια ολοκληρωτική καταστροφή της ευρωζώνης.
Η Ιταλία καταρρέει συμπαρασύροντας το σαθρό οικοδόμημα των Γαλλογερμανών -όπως λέγεται από τα τόσα που κυκλοφορούν στο web- οι οποίοι αναζητούν λύσεις στην αλλαγή των διατάξεων ώστε να προωθήσουν την Ευρώπη των δύο ταχυτήτων. Από την μία οι πλούσιοι βόρειοι και απο την άλλη οι παρίες του νότου.
Κατά τ' άλλα εμάς μας καίει και παρακολουθούμε άναυδοι το αν θα αναλάβει ο Παπαδήμος, ο Πετσάλνικος ή ο......
Αλλά για σκεφτείτε κιόλας γιατί κανένας τους δεν αναλαμβάνει, αποφεύγουν κι όλοι θέλουν να βγάλουν την ουρά τους απ΄έξω;;; Τι πρόκειται να επακολουθήσει;;;;; Τι μας ετοιμάζουν;;;;;

Αθάνατη Ελλάδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις