Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΤΟΠΙΚΗ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 
ΥΠ.ΠΟ.Τ


Καταγγέλλουμε με την παρούσα Ανακοίνωσή μας τα γραφόμενα στην από 22-02-2012 δημοσιευθείσα επιστολή της κ. Μπακολουκά, Αντιδημάρχου Δήμου Δελφών, διότι περιέχει απαράδεκτα στοιχεία για την ασφάλεια του Μουσείου Δελφών και μάλιστα ανυπόστατα.
Μετά την κλοπή Αρχαίων στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, της οποίας κλοπής τα κίνητρα διερευνώνται και σε μια τόσο κρίσιμη εποχή για τη χώρα μας, η κυρία Αντιδήμαρχος παρακάμπτοντας την Προϊσταμένη της Ι΄Εφορείας κ. Αθανασία Ψάλτη, αλλά και όλο το προσωπικό, που εργάζεται στους χώρους φύλαξης του Μουσείου, γράφει επιστολή, με την οποία ζητά μέτρα ασφαλείας χωρίς να ενημερώσει για την ενέργειά της το ΥΠΠΟΤ και την Ι΄ Εφορεία και αναρμοδίως εκθέτει σύσσωμο το προσωπικό, μάλιστα προτείνοντας η φύλαξη να ενισχυθεί από την Δημοτική Αστυνομία κλπ.

Ειδικά σε μία εποχή, που συζητούνται ιδιωτικοποιήσεις και απολύσεις προσωπικού, η κυρία Αντιδήμαρχος μη σεβόμενη τους εργαζόμενους και την ηγεσία του ΥΠΠΟΤ, θέτει κατ΄ουσίαν με την παρέμβασή της το ζήτημα της ανάθεσης της φύλαξης των Δημόσιων Μουσείων της χώρας μας σε Ιδιωτικές Εταιρείες, εφόσον γνωρίζει καλά την αδυναμία προσλήψεων τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Τ.Σ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΠΟΤ

Ο Πρόεδρος / Η Αντιπρόεδρος / Ο Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις