Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Εκλογές τον Απρίλιο ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Με τον  πιο ξεκάθαρο τρόπο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παντελής Καψής, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, προανήγγειλε διεξαγωγή εθνικών εκλογών τον Απρίλιο. 




Όπως είπε ο κ. Καψής, το Μάρτιο θα τελειώσει η διαδικασία του PSI, επομένως θα μπορέσουν να προκηρυχτούν εκλογές. Εν τω μεταξύ, μεσολαβούν «κολασμένες» εβδομάδες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.


Επίσης, κατά την  ενημέρωση ο κ. Καψής εξέφρασε την ικανοποίηση του πρωθυπουργού μετά την ψήφιση των νέων μέτρων από τη διευρυμένη πλειοψηφία του ελληνικού Κοινοβουλίου. «Ήταν μήνυμα της ισχυρής θέλησης της Ελλάδας να μείνει η χώρα στο ευρώ» τόνισε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Παράλληλα, παρείχε στήριξη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτση και, αναφερόμενος στις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας, έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο.

Τέλος σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος δεν θα θα προχωρήσει σε δομικό ανασχηματισμό, αλλά σε περιορισμένο, προκειμένου να αντικαταστήσει τις κενές θέσεις που προέκυψαν μετά τις πρόσφατες παραιτήσεις μελών της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις