Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο Παπούλιας ζει! Παραιτήθηκε του μισθού του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Άντε άλλοι 300 μείνανε για τη συμβολική κίνηση  επίσης...και μια ωραία επίσης συμβολική κίνηση του   ελληνικού λαού θα ήταν αν το βράδυ με κεριά στα  χέρια τους συγκεντρώνονταν έξω από τη βουλή σε   ένδειξη συμπαράστασης στον πρόεδρο που θυσιάζεται για αυτούς...

Σε μια πράξη αλληλεγγύης προς τους πολίτες προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζητώντας από
τον υπουργό Οικονομικών Ε. Βενιζέλο κατά την συνάντηση τους λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, να παραιτηθεί του μισθού του που προβλέπεται, και τον «παρακάλεσε» όπως είπε να κινήσει τις διαδικασίες.

Είναι μια πράξη που γίνεται στην κορύφωση της κρίσης της χώρας, την ώρα που πλήττεται σε πρωτοφανή επίπεδα το εισόδημα του Έλληνα πολίτη και είναι σίγουρα μια πράξη αλληλεγγύης από τον πρώτο πολίτη της χώρας.

Ο Ε. Βενιζέλος τη χαρακτήρισε "σημαντική και συμβολική πρωτοβουλία" για την οποία όπως ανέφερε "τον ευχαριστώ και θα ενημερώσω το υπουργικό συμβούλιο"

ΑΠΟ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ
πηγη: i news.gr




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί οι πατριδοκάπηλοι παπούλιας ,παπαντρέου, καστανίδις, ξενογιαννακο..κλπ και όλοι οι λοιποί δοσίλογοι της νδ και του λαος, νομίζουν ότι θα την σκαπουλάρουν ρίχνοντας εκ των υστέρων άσφαιρα πυροτεχνήματα. Όμως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Θα καθίσουν όλοι αυτοί στο σκαμνί για να λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό για τα ανομήματά τους.

συνολικες επισκεψεις