Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


                            ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ


        Την Δευτέρα 13 Φλεβάρη 2012  το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς πραγματοποίησε συμβολική κατάληψη στη Δ.Ο.Υ. Λιβαδειάς, η οποία παρέμεινε κλειστή μέχρι τις 11 το πρωί.
     Η ενέργειά μας αυτή ήταν για να δοθεί ένα μήνυμα ότι ο Αγώνας συνεχίζεται, παρά το γεγονός ότι εχθές ψηφίστηκε το Μνημόνιο Νο 2 – Μνημόσυνο του ελληνικού λαού και της ελληνικής κοινωνίας από την κατοχική κυβέρνηση που στηρίζεται από τα  δύο «μεγάλα» κόμματα.       

      Ο  μόνος σκοπός  που εξυπηρετεί και έχει το Μνημόνιο αυτό, είναι τόσο τα χρήματα που  μας δανείζουν, όσο και τα χρήματα που  εισπράττονται  από τους ίδιους  τους φορολογούμενους  να τα πάρουν οι Τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι.
Ούτε ένα ευρώ δεν θα δοθεί για την Υγεία, την Παιδεία, για τους Ανέργους, για τους Συνταξιούχους, για την ελληνική κοινωνία που έχει οδηγηθεί στην  εξαθλίωση από όλα αυτά τα αντικοινωνικά , αντιεθνικά και απάνθρωπα μέτρα.
       Εμείς θα συνεχίσουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, για να ανατρέψουμε αυτή την κατοχική κυβέρνηση, όπως και τις επόμενες κυβερνήσεις που θα θελήσουν  να εφαρμόσουν αυτά τα ασέλγητα  μέτρα.

        ΟΛΟΙ    ΜΑΖΙ  ΓΙΑ   ΤΗΝ  ΑΝΑΤΡΟΠΗ
            Ο   ΑΓΩΝΑΣ   ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

       
                                    Για       το       Δ.Σ.

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις