Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Η ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Πολλές φορές έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών περιστατικών που ενώ νομίζουμε ότι τα βλέπουμε μόνο στη τηλεόραση ή γενικότερα στα ριάλιτη σόου,ξαφνικά τα βλέπουμε και στην πραγματικότητα από ανθρώπους της διπλανής μας πόρτας.

Κάποια λοιπόν "κυρία" Αραχωβίτισσα,μιμήθηκε με τον χειρότερο τρόπο σήμερα το βράδυ, τον κύριο Κασιδιάρη.
Τι έκανε όμως η "κυρία"?
Έπειτα από την πανυγηρική πρόκριση της Ελλάδας στους  8 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ενώ όλος ο Ελλήνικός κόσμος ,φίλαθλος και μη πανυγήριζε,πολλά παιδάκια της Αράχωβας μέσα στην τρελλή χαρά πανυγήριζαν δεόντως το γεγονός.
Μάλιστα επιστράτευσαν  και ένα κλασσικό τύμπανο και το χτυπούσαν χαρμόσυνα.
Δεν υπολόγισαν όμως στο θυληκό Κασιδιάρη της Αράχωβας....
Η "κυρία" ενοχλημένη από την πολλή οχλαγωγία και μη μπορώντας να κάνει άνετα το τσιγαράκι της μαζί με την γυναικοπαρέα που βρίσκονταν μαζι,άρπαξε το ποτήρι με το νερό της και έλουσε -μπουγέλωσε τα χαρούμενα παιδάκια.
Τα παιδάκια βέβαια δεν αντέδρασαν (ίσως το χάρηκαν κιόλας).Από την κατάμεστη πλατεία της Λάκκας βέβαια όλοι έμειναν Παυλόπουλοι εκτός μιας διαμαρτυρίας...
Το όνομα της "κυρίας" δεν το δημοσιέυουμε προς το παρόν αλλά βέβαια όλη η Αράχωβα το έμαθε εν ριπή οφθαλμού.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ , ΑΙΣΧΟΣ "ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτή η κύρια κυρίες και κύριοι ΨΗΦΙΖΕΙ και βγαζεί την αυριανή κρίσημη κυβέρνηση.Αυτή η κύρια τρόπος του λέγιν καταπατά τη χαρά των παιδιών που στο κατώ κατώ της γραφής δεν έκαναν απολύτος τιποτα ΑΙΣΧΟΣ!!!

συνολικες επισκεψεις