Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ο Ορφέας Περίδης στο φεστιβάλ Φλυγόνιον στο Κυριάκι Βοιωτίας τη, Παρασκευή 20 Ιουλίου στις 9:00μ.μ.



Ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, πολυαγαπημένος τραγου-δοποιός και τροβαδούρος ξεκινά μια καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλά-δα.
Στις εμφανίσεις του αυτές τον συνοδεύουν τρεις νέοι τραγουδοποιοί ο Βασίλης Μασσαλάς (ακουστική κιθάρα), η Εύα Ατματζίδου (ακουστική και ηλε-κτρική κιθάρα, τζουράς και μαντολίνο) και ο Αλέξανδρος Ιακώβου (βιολί).

Παρουσιαζει ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στις μεγάλες επιτυχίες του από τους οχτώ προηγούμενους δίσκους του (“Φωτοβολίδα”, “Φεύγω”, “Ζηλεύει η νύχτα”, “Αμερικάνικα”, “Τα Μέγαρα”, “Αχ να σε δω”, “Κάτι μου κρύβεις”,”O Ρομπέν των καμένων δασών”, “Εθνικό Έλλειμμα”), καθώς και αποσπάσματα από το καινούργιο του cd με τίτλο «ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΩΝ ΜΟΧΘΟΙ», μια θεματική εργασία-αφιέρωμα στους δώδεκα μήνες.
Επίσης θα παρουσιαστούν τραγούδια από τους πρώτους προσωπικούς δί-σκους του Βασίλη Μασσαλά: «Λοξή ματιά», της Εύας Ατματζίδου: «Μάταιο ροζ» και του Αλέξανδρου Ιακώβου: «Κάτι καινούργιο απ' τα παλιά».
Πρόκειται περί μιας μουσικής συνάντησης τεσσάρων πολύ-μουσικών τρα-γουδοποιών, που εναλλακτικούς τρόπους παιξίματος και ερμηνείας, αποδίδουν ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα με ποικιλία ρυθμών και τραγουδιών.
πληροφορίες στο www.flygonion.gr και 6937253185

προπώληση στη τιμή των 10 ευρώ στη Λιβαδειά στο δισκοπωλείο Πολύτροπο και στο Κυριάκι στο καφέ Φλυγόνιον.
Στο ταμείο η τιμή θα είναι 13 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις