Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για ναρκωτικά στη Λαμία


                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Συνελήφθησαν, το τελευταίο διήμερο (5/6-07-2012) στη Λαμία Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 24, 39 και 42 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διάθεσης ναρκωτικών ουσιών, παράνομης οπλοκατοχής και παραχάραξης.


Ειδικότερα, προχθές (05-07-2012) το πρωί οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητό, το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος στη πόλη της Λαμίας και το ακινητοποίησαν προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (4) περίπου γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι ο 24χρονος είχε προμηθευτεί την ανωτέρω ναρκωτική ουσία από τον 42χρονο και την προόριζε για τον 39χρονο, ο οποίος συνελήφθη προχθές το μεσημέρι.

Σε αιφνιδιαστική έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 42χρονου χθες το πρωί στη Λαμία, με την παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Τρεις (3) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους (20,6) γραμμαρίων.
Ένα (1) περίστροφο.
Δύο (2) κινητά τηλέφωνα και ένα (1) χαρτονόμισμα των (20) ευρώ αμφιβόλου γνησιότητας, το οποίο θα σταλεί για εργαστηριακή εξέταση.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι στον κ. Ανακριτή Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις