Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός από την Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. για ναρκωτικά στην Θήβα Βοιωτίας




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Συνελήφθη, χθες (03-08-2012) το απόγευμα στην Θήβα, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 22χρονος ημεδαπός ROMA , ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικής ουσίας (ηρωίνη).

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από καταδίωξη οχήματος, στο οποίο επέβαινε ακόμη ένας 21χρονος ημεδαπός, που κατάφερε να διαφύγει πεζός εντός του οικισμού ROMA Πυρίου Θηβών και αναζητείται.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 19:30΄το απόγευμα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν στην επαρχιακή οδό Θηβών – Λιβαδειάς ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και έκαναν σήμα στον 22χρονο οδηγό του να σταθμεύσει, προκειμένου να διενεργηθεί αστυνομικός έλεγχος.

Ο 22χρονος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, έκανε αναστροφή και ανέπτυξε ταχύτητα με κατεύθυνση προς Θήβα. Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το όχημα και κατάφεραν σύντομα να το ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον οδηγό του, ενώ ο 21χρονος συνοδηγός διέφυγε πεζός εντός του οικισμού ROMA Πυρίου Θηβών .

Μετά από έρευνα, βρέθηκε στην κατοχή του 22χρονου και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης μεικτού βάρους (4,7) γραμμαρίων. Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις