Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΜΑΣ



Όσοι έχουν ακόμη στο μυαλό τους, έστω γενικώς και αορίστως, την Αντιγόνη θα θυμούνται πως η κόρη του Οιδίποδα συγκρούεται με τον Κρέοντα ακριβώς επειδή πιστεύει όχι μόνον πως το νόμιμο δεν ταυτίζεται απαραιτήτως με το ηθικό, αλλά ότι ενίοτε το νόμιμο ενδέχεται να είναι και ανήθικο!!!

Αλλά τι μας έπιασε στο Αγνάντι και τα βάλαμε με την φιλοσοφία και την νομιμότητα αυτή την εβδομάδα...;

Αιτία αγαπητοί αναγνώστες μας είναι οι φήμες που θέλουν αρμόδιες αρχές να πραγματοποιούν ελέγχους σε καφενεία και καφετέριες της Αράχωβας για να εξακριβώσουν το κατά πόσο υπάρχουν τα απαραίτητα παραστατικά που δικαιολογούν την ύπαρξη του χύμα ντόπιου τσίπουρου που σερβίρουν στην επιχείρησή τους.

Θα μου πείτε και τί μ' αυτό; Καλά κάνουν και ελέγχουν και προστατεύουν την αγορά και την οικονομία! Κρίση έχουμε...

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΜΕΝΟΣ" ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ "ΑΤΥΧΗ" ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ,ΘΕΩΡΩ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ.
?

Αυτά για την ώρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους που τόσο έχουμε ανάγκη! Στην υγειά όλων! ότι τσίπουρο διαλέξουν αυτό το ΣΚ για να πιούνε...

Εμείς εδώ ψηλά στ' αγνάντι, θα συνεχίσουμε την έρευνα και θα επανέλθουμε ;)


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?
ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΖΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ. ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

admin είπε...

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΘΗΚΕ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΤΟΜΟΥ. ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ( ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ), ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΛΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν υπάρχει καμιά φήμη τότε πολύ κακώς γράφτηκε ότι γράφτηκε και θα πρέπει να ανακληθεί. Για μένα δεν υπάρχει φωτογραφία αλλά σίγουρα κάποιοι θα φορτωθούν ΑΔΙΚΑ την ρετσινιά.

Αν υπάρχει φήμη και αποδειχτεί και βάσιμη είναι περιτό να συζητάμε οτιδήποτε με το blog και να στρέψουμε την συζήτησή μας προς άλλη κατεύθυνση.

ΕΡΩΤΗΣΗ?
Υπάρχει έστω και ένας που έχει ακούσει κάτι σχετικό ή διαθέτει αποδείξεις για την αιτία των ελέγχων? Υπάρχουν όντως έλεγχοι στα καφενεία από τις αρχές? Πότε έγινε αυτό? ΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΔΩ. ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ADMIN ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ... ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ ΝΤΡΟΠΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΤΕ ΟΧΙ. ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΕΧΩ ΑΚΡΕΣ... ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ... ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. Α ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΓΝΑΝΤΙ ΑΛΛΑ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ... ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ

admin είπε...

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ,ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΝΤΑΒΕΛΗΣ". ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΝΑ ΕΜΕΜΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΧΟΛΙΟ Ή ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΝΟΜΑ...ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΡΑΧΩΒΑ ΝΤΑΒΕΛΗ-ΝΤΑΒΕΛΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ADMIN ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , Ο NΤΑΒΕΛΗΣ ΞΕΡΕΙ......
ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ

admin είπε...

ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ?

συνολικες επισκεψεις