Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΧΡΟΝΙΚΟ: ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΑ




ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ 
ΤΟ "ΑΔΕΣΠΟΤΟ" ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ "ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ" 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΑ. 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Στην αρχαία Αθήνα της παρακμής, όλες οι Αθηναίες έκοβαν βόλτες στην αγορά με ένα σκυλί στην αγκαλιά τους. Κάποιος κυνικός φιλόσοφος όταν τις είδε, είπε, οι Αθηναίες δεν γεννούν παιδιά, αλλά σκύλους;

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΘΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ "ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΓΕΛΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ"


Σχόλια:
ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. (ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΑΓΑΖΙΩΝ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΡΡΩΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ).

ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ...



ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΣΑΤΥΡΙΚΗ (ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ) ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ (ΑΝΑ)ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ:


Σχόλια:
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!



ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ... ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΑΜΕ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ (ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ) ΠΟΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΡΑΧΩΒΑ.

Σχόλιο 1:
ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ "ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΛΠ.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΝΑΚΙΑ!!! ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ) ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΝΙ, ΣΚΥΛΟΥΣ ΨΗΤΟΥΣ....

ΕΚΕΙΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ (ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ) ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.


Σχόλιο 2:
ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ (ΑΡΧΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΛΠ) ΜΕ EMAIL ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ. --- ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ...ΚΑΜΙΑ !



ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ !!!! (ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ)



ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΑΡΧΙΖΕΙ... 


#1
ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ Ε. Σ. ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ. ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΣΒΗΣΑΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:


#2
Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΣΣΑ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΕΡΑ ΦΙΛΟΖΩΟ "ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΣΣΑ" (ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ) Ι. Κ.


ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ", ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ Ι. Κ. ΚΑΙ Ε. Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΑ.



#3
ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.

Σχόλιο:
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΡΧΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ... ΜΗΔΕΝ!

#4
ΤΟ "ΠΑΝΥΓΗΡΙ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΟΦΙΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ Η Α. Μ ΚΑΙ Η A.C.:

#5
ΤΟ ΑΓΝΝΑΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (;) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΕ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Π.Φ.Ο) ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ!

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΜΕΣΑ (!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΕ EMAIL ΤΟΥΣ ...ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ)

#6
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ:

ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (ΝΟΜΙΖΩ) ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟ (;) ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ" ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΚΗ" ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ "ΠΕΙΣΕΙ" ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ Α.Ε.Π., ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ (12/8).


#7
ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Φ.Ο (;) ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΠΛΑΣΤΗ) ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ BLOG ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Π.Φ.Ο. (ΥΠΟΠΤΟ!!!)


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

#8
ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΤΟ "ΑΓΝΑΝΤΙ" ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ Adespotos Adespotou


#9
ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΤΗΣ Π.Φ.Ο ΚΑΙ ΚΑΛΑ...) ΑΠΟ ΤΗΝ Ι. Κ. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.

(ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Π.Φ.Ο)

#10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGER "ΤΣΙΜΠΑΝΕ" ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ (ΠΛΑΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



#11
ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Κ  ΣΕ FACEBOOK ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ





http://www.prostatevo.org/epsilonpiiotasigmatauomicronlambda942-tauetasigmaf-pialphanuepsilonlambdalambda942nuiotaalphasigmaf-phiiotalambdaomicronzetaomegaiotakappa942sigmaf-omicronmuomicronsigmapiomicro.html

ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ BLOG, ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΠΙ ΑΜΟΙΒΗ.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!!!


ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ Ή ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΥΡΙώΝ...

1.
Με λένε Lucky και είμαι ένας 6 μηνών κούταβος που σώθηκα από τις φόλες στην κοσμοπολιτική Αράχοβα. Βρέθηκα στα σκουπίδια με σπασμούς και αφρούς από το φυτοφάρμακο που κάποιος θεώρησε σωστό να ρίξει και να σκοτώσει την οικογένεια μου και όχι μόνο….

Ευτυχώς για εμένα με προλάβανε μα ατροπίνες και κατάφερα να σωθώ, αλλά για πόσο ακόμα?

Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα από τους εθελοντές να με πάρουνε στην Αθήνα, είναι τόσα πολλά τα περιστατικά από στο χωρίο μου και βοήθεια καμιά από τον Δήμο.

Παρακαλώ κάντε λιγο χώρο στο σπίτι σας και στην καρδιά σας για εμένα… δώστε μου την δυνατότητα να γίνω ένας ενήλικας και καλός φύλακας? Μην καταλήξω και εγώ στην χωματερή μαζί με τα σκουπίδια των κάτοικων στην Αράχοβα. 6978317288

ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑρ. Πρωτοδικειου 2096/2012

2.
Για πόσο μαλακες μας περνάνε αυτοί που πετάνε τις φολες στον Δημο Αραχοβα? Τώρα πανε να μας πούνε οτι φιλοζωικές βάλανε τις φολες για λογους οικονομικούς? αυτη την καραμέλα την έλεγε ο πρωί Δημαρχος τους άλλα φαίνεται οτι το συνεχίζουνε. Εδω είμαι και περιμένω ακόμα τις μηνύσεις που με απειλείτε ! (Iris Kalfopoulou)







3.
Μήπως ο Δήμαρχος Δίστομο-Αραχοβα-Αντικυρα η όποιος έγραψε αυτο το δελτιου τυπου θα έπρεπε να ενημερωθεί οτι ο νομος 3170/2003 εχει αλλάξει με αυτον του 4039/2012! μας δουλεύουνε κανονικα? πως κατατεθει μήνυση με λάθος νομο? γιατι δεν απαντάει με το τι εχει κανει για να παρθούνε μετρα ασφαλείας απο τισ τοξικές ουσίες που υπάρχει κίνδυνος για τους πολιτες? τα πτώματα κυριε Δημαρχε καταλήξανε στην..




ΑΓΝΑΝΤΙΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΕΛΕΟΣ.
ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχώς οι δολοφόνοι στην Αράχωβα κάθε μέρα είναι και περισσότεροι..με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και κατα συνέπεια το κάθε σπιτικό οι επαγγελματίες,φιλόξενοι,κοσμοπολίτες Αραχωβήτες ασχολούναται με τα ζώα 1.(σκυλιά) με τα οποία μορφωμένα καθαρματα θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους για ένα χρονικό διάστημα και έπειτα τα παρατάνε στους δρόμους έτσι απλά..αναρωτιέμαι άραγε πια στην πραγματικότητα είναι τα πραγματικά ζώα?????? 2.και συνεχίζω με τις γάτες οι οποίες για όσους ξέρουν αποτελούν μέγαλο κομμάτι καθαριότητας του κάθε τόπου,όσον αφορά τα έντομα,τα έρπετα που όλοι συχενόμαστε θέλω να πιστευω..αλλά μάλλον κάνω λάθος,ίσως κάποιοι τελικά προτιμουν αυτά παρα την γοητεια και την αριστοκρατεία της γάτας,τουλαχιστον αυτο συμβαίνει στη γειτονιά μου..συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους όσοι όχι μόνο έχετε βάλει φόλες,φάρμακα και ότι άλλο κυκλοφορεί για την ψυχρή δολοφονία των ζώων αλλά έχετε σκεφτεί να το κάνετε!!!
να αναρωτηθείται τι ψυχή θα παραδώσετε...ίσως ήρθε η ώρα..

να τιμωρούνται οι ένοχοι,να γίνονται καταγγελείες για την άμμεση αντιμετώπιση του εγκλήματος..χάνονται κατοικίδια που οικογένειες έχουν φροντίσει,εχουν μεγαλώσει,έχουν αγαπήσει..

συνολικες επισκεψεις