Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Παλιομηλιά Ελικώνα



Το Σάββατο 4 Αυγούστου ανηφορίσαμε στην κατασκήνωση της Παλιομηλιάς για να παρευρεθούμε μαζί με παιδιά και γονείς στην εορταστική τελετή λήξης της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου για το καλοκαίρι του 2012.
Το κέφι περίσσευε και η χαρούμενη ατμόσφαιρα που επικρατούσε έκανε όλους μας να αισθανθούμε και πάλι παιδιά.
Με πλήθος παιδιών γύρω μας να τρέχουν με τις πολύχρωμες στολές το
υς , απολαύσαμε θεατρικά, χορούς, τραγούδια και μουσικές που με πολύ ζήλο είχαν ετοιμάσει πάντα κάτω από τις συμβουλές και την παρότρυνση των υπευθύνων και των συντελεστών της κατασκήνωσης. Συγχρόνως έγιναν και απονομές μεταλλείων σε παιδιά που μέσα από τις ομάδες τους διακρίθηκαν σε διάφορα αθλήματα.
Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού της η υπεύθυνη έδωσε τα συγχαρητήριά της στο Δήμο Λεβαδέων ,όπως επίσης και στους συντελεστές και τα στελέχη (γιατρό, προσωπικό σίτισης, φύλακα)για την άψογη ,επί 24ώρου βάσεως, λειτουργία της κατασκήνωσης.
Η όμορφη βραδυά ,στο υπέροχο τοπίο του Ελικώνα ,έκλεισε με την υπόσχεση όλων για την συνέχεια αυτής της εκπληκτικής εμπειρίας που αξίζει να ζήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.
Εκ μέρους του Δήμου παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κώστας Ρούτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλης Τσίνας και Λουκάς Πολυτάρχου.

 Εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδειάς η Φανή Παναγιώτου.


Ευχαριστούμε την κ. Φανή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις