Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

«Ειδική αποστολή Ηλεία» για τον ΑΝΤ1 και τον Σπύρο Σούλη

  Μια ξεχωριστή Συνέντευξη Τύπου έγινε σήμερα Πέμπτη 5 Μαίου, από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Σπύρου Σούλη "Με το Δεξί", για μια σπάνια οικογένεια με δέκα παιδιά που περιμένουν το νέο τους σπίτι. Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού Γιάννης Λάτσιος και ο παρουσιαστής της εκπομπής Σπύρος Σούλης μίλησαν με θέρμη για την ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία.

«Είμαι χαρούμενος όταν η τηλεόραση δείχνει σωστά αντανακλαστικά. Όταν προέκυψε το θέμα να βοηθήσουμε αυτή την οικογένεια, τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και η παραγωγή της εκπομπής θελήσαμε αμέσως να κάνουμε τα πάντα για να γίνει πραγματικότητα το νέο τους σπίτι, παρότι υπήρχαν πολλές δυσκολίες, που στην αρχή μάλιστα έμοιαζαν αξεπέραστες» είπε ο Γιάννης Λάτσιος.
Ο παρουσιαστής της εκπομπής Σπύρος Σούλης, περιγράφοντας τις λεπτομέρειες του δύσκολου αυτού εγχειρήματος αλλά και την ξεχωριστή σημασία της μοναδικής αυτής επιχείρησης, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, μίλησε για το πόσο χαρούμενος νιώθει που τελικά ξεπεράστηκαν οι πολλές και μεγάλες δυσκολίες.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέρνουμε. Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα από τότε που μάθαμε για το γεγονός, που να μην ασχοληθούμε με την ‘ειδική αποστολή’. Η ιστορία της τόσο νεαρής μητέρας με τα εννέα παιδιά που έγκυος έπεσε στη φωτιά μόνη για να σώσει την οικογένεια της, μας αγγίζει όλους. Αυτή η μάνα το μόνο που μας ζήτησε, αφού επικοινωνήσαμε μαζί της, ήταν απλά ένα ασφαλές κι υγιές σπίτι, βιώσιμο που να προσφέρει τα βασικά στα παιδιά της». Ο Σπύρος Σούλης μαζί με την ομάδα του «Με το Δεξί» θα εγκατασταθούν για μια ολόκληρη εβδομάδα στην Πάτρα, για να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Διαμαντόπουλου αλλά και την τοπική κοινωνία ώστε να βοηθήσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα και αποτελεσματικά. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη και δυσκολότερη από όλες τις κατασκευές που έκανε η εκπομπή αυτές τις δύο σεζόν.

Πηγή: gossiptv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις