Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Παραίτηση του εκπροσώπου Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας


Ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, Ηλίας Βεργίτσης, με επιστολή του στον Υπουργό Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο, υπέβαλλε την παραίτησή του.
Οι λόγοι που τον ανάγκασαν να προβεί σε αυτή την ενέργεια, είναι μια σειρά από αρνητικά δημοσιεύματα, προς το πρόσωπό του... συγκεκριμένα οδηγήθηκε σε παραίτηση μη μπορώντας να κάνει αλλιώς μετά τις αποκαλύψεις της zougla.gr, για τις διαδικτυακές και κοινωνικές δραστηριότητές του.
O κ. Βεργίτσης, υπό το ψευδώνυμο Saile Sistigrev, είχε αναρτήσει αγγελίες σε διαδικτυακούς τόπους του εξωτερικού, για την υπενοικίαση δωματίων στο διαμέρισμά του επί της οδού Σεβαστείας, στα Ιλίσια. Από τους υποψήφιους ενοικιαστές ζητούσε τα χρήματα να καταβληθούν χέρι με χέρι, χωρίς την μεσολάβηση τραπεζών.
Ως τηλέφωνο και email επικοινωνίας, εμφανίζονταν αυτά που χρησιμοποιεί για υποθέσεις του Yπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ ο ίδιος αναρτούσε σε δημόσια θέα λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του, τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και την καταγωγή του.
Επίσης εμφανιζόταν και σε άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, επίσης του εξωτερικού όπου άτομα με πολύ συγκεκριμένες επιλογές στην προσωπική ζωή τους ζητούσαν επικοινωνία, σε διάφορες πόζες.
Αντιδρώντας στις αποκαλύψεις ο κ. Βεργίτσης απέστειλε email όπου με βαρείς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς επιτίθεται κατά της zougla.gr.
δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά και το χρονικό του ιστορικού της υπόθεσης στον παρακάτω σύνδεσμο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις