Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

1000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ 80 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΖΕΜΕΝΟ !!!!!!!!!!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 12:45. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ., ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.


 ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ  Τ.Μ.

"Μετά  τα χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι γονείς μου στο Ζεμενό με την ύδρευση, μόνιμοι κάτοικοι εδώ και 20 χρόνια, και μετά τον θάνατο του πατέρα μου σε τροχαίο ατύχημα, η μητέρα μου, ετών 80,δεν μπορούσε να συντηρήσει  το δικό μας νερό. Αποφάσισε λοιπόν να υδροδοτηθεί από το καινούριο δίκτυο ύδρευσης που υπάρχει στο Ζεμενό.
Στην προσπάθεια αυτή της καινούριας παροχής  νερού, ο υπάλληλος της δημαρχίας μας ζήτησε 1000 ευρώ. Μπορεί πράγματι αυτό να είναι το ποσό για όλες τις καινούριες παροχές  (αν και το νούμερο είναι εξωφρενικό), αλλά αυτό το ποσό είναι για καινούριες κατοικίες και για νέους ιδιοκτήτες, και σε καμία περίπτωση για μια γιαγιά 80 ετών που ζει μόνη της και πάνω από όλα είναι μόνιμη κάτοικος στην περιοχή τα τελευταία 20 χρόνια.''

Υ.Γ.  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΙΛΟΤΗΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ  ΓΝΩΜΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις