Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ

Ο Ιωάννης Σταθάς, πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λιβαδειάς είναι πλέον βουλευτής με 3.940 ψήφους τουλάχιστον..
Ένας αυτοδημιούργητος νέος, ανέβηκε γρήγορα τα σκαλιά του συνδικαλισμού και αυτή την στιγμή είναι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην Βοιωτία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατεβαίνει για πρώτη φορά στην πολιτική σκηνή σαν υποψήφιος βουλευτής και ανακηρύσσεται πρώτος βουλευτής Βοιωτίας.

Εμείς εδώ από το ΑΓΝΑΝΤΙ , να του ευχηθούμε  καλή σταδιοδρομία και να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Βοιωτικού λαού και όχι μόνο.

2 σχόλια:

Μαρία Σ. είπε...

πράγματι όπωσ τα λέτε είναι. Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α Γιαννο !!!!!!!! Καλή Δύναμη και Καλό Κουράγιο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Τσίπρας στην επιστολή του δεν αναφέρει πουθενά ότι σκοπεύει να καταγγείλει το μνημόνιο εάν αποτελεί μέλος μιας μελλοντικής κυβέρνησης ή εάν εκλεγεί πρώτη δύναμη σε ενδεχόμενες νέες εκλογές.
Αντίθετα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι με βάση τα αρνητικά αποτελέσματα που έχει προκαλέσει η εφαρμογή του μνημονίου, θα πρέπει να επανεξεταστεί ολόκληρο το πλαίσιο της υπάρχουσας στρατηγικής. Κοινώς, ο κ. Τσίπρας μέσω της επιστολής του ζητά επανεξέταση του μνημονίου και όχι κατάργησή του ή ακύρωσή του, λέγοντας πως σε διαφορετική περίπτωση απειλείται όχι μόνο η κοινωνική συνοχή, αλλά και η σταθερότητα της ευρωπαϊκής ένωσης και της ευρωζώνης.

συνολικες επισκεψεις