Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αυτοκτόνησε ο ανθυπασπιστής που κατηγορείτο για ασέλγεια


                     


ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΟΣΤέλος στην ζωή του έδωσε σήμερα το πρωί μέσα στα κρατητήρια της Αερονομίας ο 34χρονος ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίες που είχε κατηγορηθεί τις προηγούμενες ημέρες για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και διακίνηση πορνογραφικού υλικού.



Ο ανθυπασπιστής απαγχονίστηκε με τα κορδόνια των παπουτσιών του και το πτώμα του μεταφέρθηκε στο ΓΝΑ.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας:

Το Σάββατο, 26 Μαΐου 2012 και ώρα 07:30, ο 34χρονος κρατούμενος στην Αερονομία, Ανθυπασπιστής Κ.Μ. βρέθηκε απαγχονισμένος, εντός του χώρου κράτησης.

Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε συνεργείο της Ελληνικής Αστυνομίας, για την εξερεύνηση του χώρου.

Ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες ενέργειες προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Ο 34χρονος ανθυπασπιστής είχε συλληφθεί στις 23 Μαΐου με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων που γνώριζε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και σήμερα

οδηγείται στο Αεροδικείο.

H σύλληψή του είχε προκαλέσει σοκ στους κόλπους του Πενταγώνου και όπως έλεγαν συνάδελφοί του, γνώριζαν ότι ο ανθυπασπιστής επισκεπτόταν συχνά ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν περίμεναν ότι έκανε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Ο κατηγορούμενος, αφού γνώριζε τα παιδάκια, ηλικίας, συνήθως, από δώδεκα έως δεκατεσσάρων ετών, στη συνέχεια τα οδηγούσε στο σπίτι του, όπου ασελγούσε σε βάρος τους.

Σε πολλές περιπτώσεις πρόσφερε στα μικρά και δώρα, προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή τους.

Κατά τη διάρκεια έρευνας από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, στο σπίτι του ανθυπασπιστή εντοπίστηκε μεγάλος όγκος υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Πηγή:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις