Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πρόσκληση εθελοντισμού για τη Βιβλιοθήκη της Άμφισσας

Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας με τίτλο "Διαδρομές με Πυξίδα τη Βιβλιοθήκη" της Βιβλιοθήκης Άμφισσας. Το Future Library στηρίζει τις Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες της Ελλάδας. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο διοργανώνει, σε συνεργασία με 66 βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα, και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας, με τίτλο Διαδρομές με Πυξίδα τη Βιβλιοθήκη.

Σε αυτή την εκστρατεία που συμμετέχει και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Άμφισσας, σας προσκαλεί να γίνετε εθελοντές για να παίξουμε, να φτιάξουμε τις δικές μας διαδρομές, να μοιραστούμε ιστορίες, ιδέες, το όραμά μας για καινοτομία για να αισθανθούμε τη χαρά της ανακάλυψης!

Διοχετεύστε τη φαντασία, τις ικανότητες και το κέφι σας στη βιβλιοθήκη μας και τις δράσεις μας, ώστε να γίνει καταφύγιο δημιουργικότητας και μάθησης όπου αντηχούν παιδικά γέλια, θεατρικά παιχνίδια, εικαστικές δραστηριότητες, ταξίδια μέσα στην πόλη, βόλτες μέσα στα βιβλία, περιπάτους στην ιστορία της περιοχής μας. 

Ας ξεχάσουμε τις βιβλιοθήκες που ξέρουμε και, αρχίζοντας από τα παιδιά, ας κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για να ανάψουμε όλοι μαζί μια σπίθα ανανέωσης που θα φωτίσει το δρόμο προς την Ελλάδα του μέλλοντος. 

Το Future Library προσφέρει την εκπαίδευση των ανθρώπων της Βιβλιοθήκης μας, την οργάνωση και την υποδομή της εκστρατείας. Περιμένουμε ενθουσιώδεις και δημιουργικούς εθελοντές να προσφέρουν την καλή τους διάθεση και τις δεξιότητές τους. Να γίνουν φίλοι μας και μέλη της παρέας μας. 

Όχι μόνο πολύτιμοι συνεργάτες, αλλά συμμέτοχοι! 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μόνο η θέληση για νέες εμπειρίες και ανιδιοτελή προσφορά, στα παιδιά και την κοινότητα. Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες. 

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Ιουνίου. 

Το καλοκαίρι που μας έρχεται, ελάτε κοντά στην κοινότητα του Future Library, για να δημιουργήσουμε μαζί μια υπέροχη εμπειρία διάδρασης ανθρώπων και ιδεών, με πυξίδα – τι άλλο; - την δική μας και δική σας βιβλιοθήκη, τη Βιβλιοθήκη Άμφισσας! Την αίτηση και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο: 22650-28408

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

               ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α. ΤΑΓΚΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις