Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


1.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Φωκίδας εκφράζουν τις βαθιές Ευχαριστίες τους προς τον λαό της Φωκίδας που τους τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την ψήφο τους , δίνοντας ένα εκ των μεγαλύτερων ποσοστών που έλαβε το Κίνημα στην περιφέρεια κατά τις Εθνικές Εκλογές της 6ης Μαΐου.

Επίσης, το Κίνημα μας συγχαίρει τους υποψηφίους βουλευτές του, τους πολιτευτές του και τα μέλη του Κινήματος στην Φωκίδα που άκοπα και αγαστά με θάρρος και με κουράγιο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην εκλογική μάχη για την αποκόμιση του ποσοστού 12,85% που έλαβαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ.

Οι πρωταίτιοι της Εθνικής Συμφοράς κατάρρευσαν. Ο δικομματισμός αποτελεί παρελθόν και η νέα μεταπολίτευση που διέρχεται η χώρα είναι πλέον γεγονός. Η εκλογική μάχη συνεχίζεται , τίποτε ακόμα δεν τελείωσε, τίποτα δεν έχει κριθεί, είμαστε άπαντες σε επαγρύπνηση και σε επιφυλακή αφού οι δωσίλογοι και συνεργάτες των «δυνάμεων κατοχής» σε συνεργασία με μερίδα των προπαγανδιστικών ΜΜΕ συνωμοτούν προκειμένου εκ νέου τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό ώστε να καταστείλουν το φρόνημα του για την απελευθέρωση της Ελλάδας μας και την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Ο αγώνας συνεχίζεται.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΚΙΔΑΣ



2.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
"Με τη λήξη της προεκλογικής περιόδου,θα ήθελα να ευχαριστήσω Δημοσιογράφους και τεχνικούς όλων των ΜΜΕ, έντυπων και ηλεκτρονικών, για την κάλυψη των δραστηριοτήτων του Κινήματος, του Προέδρου Πάνου Καμμένου, του Εκπροσώπου, και των υποψηφίων βουλευτών.
Οι ευχαριστίες μου επικεντρώνονται ακόμα περισσότερο στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς της ΕΡΤ Α.Ε που σήκωσαν με επιτυχία και απόλυτη συνέπεια το βάρος των δηλώσεων του Πάνου Καμμένου σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρισκόταν με το λεωφορείο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη συγκλονιστική πορεία της νίκης μας.
Επίσης, θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία για όλα τα περιφερειακά ΜΜΕ, εφημερίδες και περιοδικά και κυρίως τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, οι οποίοι πρόσφεραν απλόχερα τη συχνότητά τους για συνεντεύξεις, τόσο του Προέδρου του Κινήματος όσο και του Εκπροσώπου, ανεξάρτητα με τους προβλεπόμενους χρόνους για τους υποψηφίους βουλευτές με βάση τη συμφωνία της διακομματικής επιτροπής.
Τα περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης απέδειξαν στο πρόσωπο των εκει συναδελφων, ότι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα εξακολουθεί να υπάρχει και να τιμά τη δεοντολογία, την ισότητα και την αντικειμενικότητα.
Πολλές ευχαριστίες θέλω να στείλω και σε όλα blog και portal. Μας έπαιξαν στα ίσα. Μας έπαιξαν δυνατά. Ανεξάρτητα αν κάποια ελάχιστα έγιναν λασποκουβαλητές. Παρά τη λάσπη, δεν κατάλαβαν ότι μας έκαναν να ακουγόμαστε και να δυναμώνουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις