Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Απαγωγή 15χρονου μαθητή στη Χαλκίδα


                            
Μια άκρως περίεργη υπόθεση με την απαγωγή 15χρονου μαθητή στη Χαλκίδα απασχολεί τις τελευταίες ώρες την Ελληνική Αστυνομία.

Ο μαθητής, γιος του διευθυντή του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, απήχθη σήμερα, στις 8 το πρωί, από αγνώστους στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του.

Ενα μικρό βαν λευκού χρώματος πλεύρισε την παρέα των μαθητών και δύο κουκουλοφόροι φέρεται να άρπαξαν τον 15χρονο. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας και η Ασφάλεια Αττικής και το συμβάν αξιολογείται ως άκρως σημαντικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους απαγωγείς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους γονείς και ζήτησε λύτρα προκειμένου να ελευθερώσει το παιδί.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφόρηση για το ποσό που φέρονται να ζήτησαν οι απαγωγείς από τον πατέρα του παιδιού, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο οι δράστες να έχουν ζητήσει και συγκεκριμένους λογαριασμούς.

Στη μικρή κοινωνία της Χαλκίδας επικρατεί αναστάτωση, ενώ μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν.



πηγη : viotia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις