Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

"ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΛΥΓΟΝΙΟΝ 2012" - ΚΥΡΙΑΚΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

 
«Συνδυάζοντας την Τέχνη με την αναψυχή στη καρδιά του Ελικώνα»

Το Φεστιβάλ Φλυγόνιον για ένα ακόμη καλοκαίρι δίνει ζωντάνια στα θερινά βράδια του Νομού Βοιωτίας και του Κυριακίου. Πολιτισμός και τέχνη συναντιούνται στον Ελικώνα και με την έμπνευση να αντλείται από τη παρουσία των 9 Μουσών οι βραδιές γίνονται μαγευτικές.

Το γοητευτικό και επιβλητικό τοπίο του Κυριακίου αποτέλεσε ήδη από πέρσι, το καλύτερο σκηνικό για να στηθεί το Φεστιβάλ Φλυγόνιον στο πέτρινο Αίθριο του Ξενώνα «Φλυγόνιον», με σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες να δίνουν το παρόν, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Παντελής Θαλασσινός, τα Υπόγεια Ρεύματα και άλλοι.

Φέτος, για δύο μήνες το Φεστιβάλ Φλυγόνιον θα φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τονΓιάννη Κότσιρα. τον Ορφέα Περίδη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Μπάμπη Στόκα και από την Ισπανία τη May Fernandez σε μια βραδιά αφιερωμένη στοflamenco με τραγούδι και χορό, ενώ θα γίνουν και θεατρικές παραστάσεις, όπως το έργο του Πέτρου Ζούλια «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», με τους Παύλο Χαϊκάλη και Ρένια Λουιζίδου, «Τα Βαφτίσια», με τους Νίκο Μουτσινά και Μαρία Σολωμού καθώς και η πολύ επιτυχημένη «Δεν βλέπω, δεν ακούω δεν μιλάω» με τον Θαναση Βισκαδουράκη κ.α.. Επίσης, θα γίνουν δρώμένα για παιδιά, καθώς και σεμινάρια.

Μουσική, τέχνη και φύση αποτελούν τα κατάλληλα συστατικά για το σταθερό ραντεβού και φέτος το καλοκαίρι.
Το Φεστιβάλ Φλυγόνιον ανήκει στο Δίκτυο των Φεστιβάλ του Υπουργείου Πολιτισμού.


Σύντομα το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ..
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις