Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ.Α.Α.

Εδώ και λίγες ώρες, παρατηρείται ένα τεχνικό πρόβλημα με το προσωπικό ε-μαιλ του δημάρχου Δ.Α.Α..
Παρακαλείσθε όπως διασταυρώνετε τις τυχόν πληροφορίες που έρχονται μέχρι να λυθεί το τεχνικό αυτό θεματάκι!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.
ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.
1.ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
2.ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ; ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.
3.Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ
ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΑΛΚΗΣΤΗ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ .
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ , ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

εμ το αλλο που το πας??? την ωρα που κορυφώνονταν η λαμπαδηφορια,οι επαγγελματιες του Διστομου δεν εκλειναν τις τηλεορασεις απο τις οποιες μεταδιδονταν ο αγωνας μεταξυ γερμανιας-πορτογαλιας(νομιζω).
Δεν ειναι τραγικο οι κατοικοι που σφαγιασθηκαν απο τους γερμανους να μην τυγχανουν ουτε αυτη την ιερη στιγμη της λαμπαδηφοριας εστω λιγου σεβασμου και μαλιστα να παρακολουθουσαν τον αγωνα της χωρας προς του ευρω ,της χωρας που εκανε το εγκλημα στο διστομο???????????

συνολικες επισκεψεις