Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΑΓΝΑΝΤΙ ...ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΩΣΗ...

Μια βδομαδούλα έμεινε μέχρι τις εκλογές και οι συντάκτες του ΑΓΝΑΝΤΙ,ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω αλλά και με την δική τους  κρίση,σε ένα καθαρά ελεύθερο ιστολόγιο,προσπάθησαν να μας τροφοδοτείσουν  με διάφορες αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.
Επειδή προσπάθησα να βάλω κάποιους κανόνες αλλά αυτό δεν στάθηκε δυνατόν και έπειτα από παράπονα πολλών αναγνωστών αλλά και κάποιων άλλων συντακτών...

                            Α Π Ο  Φ Α Σ Ι Σ Α



ότι οι αναρτήσεις με πολιτικό περιεχόμενο ή και με υπόνοια τέτοιου περιεχομένου,δεν θα έχουν θέση στο ΑΓΝΑΝΤΙ (κοινώς θα κατεβαίνουν)

Υ.Γ. 1.Μπορεί να δυσαρεστήσω κάποιους αλλά ελπίζω ότι οι περισσότεροι θα είναι σύμφωνοι
        2.Το αποφασίζομεν και διατάσσομεν  δεν είναι δημοκρατικό αλλά πιστέψτε στην συγκεκριμένη
                  περίπτωση ήταν αναγκαίο κακό

5 σχόλια:

Jr. είπε...

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟ ARAHOVAS BLOG ΜΑΣ ΕΙΠΕ.(ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΕΜΑΙΛ).

Χωρίς να μου πέφτει λόγος στη διαχείρηση του ιστολογίου σας βρίσκω φυσιολογικό σε τόσους συνεργάτες να υπάρχουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις. Δεν γίνατε ομάδα με κριτήριο την πολιτική τοποθέτηση. Η απαγόρευση δημοσιοποίησης πολιτικών απόψεων δύσκολα εφαρμόζεται. Όπως σου έγραψα και στο twitter οτιδήποτε ανεβάζουμε έχει πολιτική χροιά. Ακόμα κι όταν κάτι το αποσιωπούμε κι αυτό πολιτική χροιά έχει. Αν νομίζεις ότι υπάρχει υπερβολή ίσως ένας περιορισμός στον αριθμό των αναρτήσεων ανά μέρα και ανά συντάκτη να έβαζε μια τάξη. Προσωπικά ως αναγνώστη δεν με ενοχλεί η πολυφωνία στο Αγνάντι. Όμως εσύ κάνεις κουμάντο στο χώρο σου.

Το παραπάνω κείμενο είπα να το αφήσω ως σχόλιο στην ανάρτησή σου για την απαγόρευση. Φοβήθηκα όμως μη σου δημιουργήσω πρόβλημα και στη στέλνω με mail. Χειρίσου την όπως θέλεις.

Γιάννης ΛΟΥΚΑΣ είπε...

Η άποψή μου επί του θέματος έχει δύο όψεις:
1. Διαφωνώ κάθετα με την αντιδημοκρατική καθολική απαγόρευση. Αν είχε μάλιστα ισχύσει νωρίτερα πώς θα μαθαίναμε τι ακριβώς ψηφίζει οικογενειακώς ο συμπαθής αοιδός Γιώργος Μάγκας;
2. Συμφωνώ απόλυτα με τη γενική απαγόρευση. Από όσο μπορώ να θυμάμαι σπάνια έως καθόλου είδα μια προσωπική άποψη. Επρόκειτο για επιλεκτικές αναδημοσιεύσεις οι οποίες κυκλοφορούν με το τσουβάλι στο Διαδύκτιο. Η μνήμη και η διαχειριστική ικανότητα όλων μας νομίζω ότι έχει υπερκορεσθεί.
Πολύ χρησιμότερο (κατά την άποψή μου πάντα) είναι το "φιλτράρισμα" και η συμπύκνωση, που μπορεί να προσφέρει ένας συνεργάτης στο βομβαρδισμό της (αντικρουόμενης) υπερπληροφόρησης, που δέχεται ο άμοιρος αναγνώστης.
Χώρια που η απαγόρευση θα "αναγκάσει" τους συνεργάτες να καταπιασθούν και με λιγότερο "πιασάρικα" θέματα.
Ένας πρόσθετος λόγος για τη συμφωνία μου είναι η μακρότατη προεκλογική περίοδος των δύο συνεχών εκλογών. Τι άλλο να ειπωθεί πια; Όλα τα ακούσαμε, όλα τα είδαμε!
Διευκρίνηση: Αν κάποιοι φίλοι παραξενευτούν πώς γίνεται ταυτόχρονα να διαφωνείς και να συμφωνείς για το ίδιο θέμα, τους υπενθυμίζω ότι διάγουμε την πολιτική περίοδο της "κωλοτούμπας" (ή "κυβίσθησης" επί το επισημότερον) και επομένως έχω προσαρμοσθεί κι εγώ αναλόγως και καταλλήλως. Και νομίζω ότι έχουμε να δούμε πολλές ακόμα και μετεκλογικά.

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Παπαλεξανδρής Λουκάς είπε...

Μπράβο ΑΓΝΑΝΤΙ καλά έκανες.. βαρεθήκαμε να ασχολούμαστε συνέχεια με αυτούς όλους που μας έφτασαν μέχρι εδώ.
Υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα να ασχοληθούμε και να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη και αυτό το έχεις δείξει πολύ καλά μέσα απο αυτό το blog.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

συνολικες επισκεψεις