Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΙΤΕΑ: ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΪΑΜΙ. ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ



            

Αναρτήθηκε στο Δι@ύγεια η απόφαση από της Γ.Γ.ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που επιτέλους τελειώνει το θέμα που δημιουργήθηκε ή δημιούργησαν με το κατάστημα «Μαϊάμι». Να θυμίσουμε πως το κατάστημα παραμένει κλειστό από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2011 με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για την υποβάθμιση Ιτέας όσο και για τα έσοδα του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ.

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να ανοίξει σύντομα, αλλά και καλές δουλειές στους νέους ιδιοκτήτες!


ΑΔΑ: Β4ΛΒΟΡ10-8Ω7

ΘΕΜΑ: Αποδοχή αίτησης θεραπείας και έγκριση της αριθ. 15/2012 πράξης της Λιμενικής Επιτροπής Ν. Φωκίδας.



Α Π Ο Φ Α Σ Η

Η ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Επειδή η υπό κρίση αίτηση θεραπείας ασκήθηκε εντός της προβλεπόμενης υπό του νόμου προθεσμίας από το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας γίνεται δεκτή και εξετάζεται περεταίρω.

Επειδή η λέξη «Προσφορά» αναφέρεται σε πολλά σημεία της αριθ. 175/6-4- 2012 διακήρυξης βάσει της οποίας έγινε ο πλειοδοτικός διαγωνισμός, νοείται ότι αναφέρεται στο σύνολο των δικαιολογητικών που υποβάλουν οι συμμετέχοντες και ως εκ τούτου σύμφωνα με τον όρο 5.1 της διακήρυξης αν δεν είναι δακτυλογραφημένα η συμμετοχή ακυρώνεται.

Επειδή ορθώς η τριμελής επιτροπή του διαγωνισμού απέρριψε τη συμμετοχή στο διαγωνισμό όσων δεν είχαν δακτυλογραφημένη ετικέτα στο φάκελο προσφοράς αλλά και εκείνων που δεν είχαν δακτυλογραφημένη την υπεύθυνη δήλωση που προβλέπεται στον όρο 3.2.8.


Επειδή ουδείς εκ των συμμετεχόντων άσκησε ένσταση επί της διενέργειας του διαγωνισμού όπως είχε δικαίωμα σύμφωνα με τον όρο 4.3 της διακήρυξης, εντός της ταχθείσας από αυτή προθεσμίας.


Αποφασίζουμε

Α. Κάνουμε δεκτή την αριθ. 331/29-5-2012 αίτηση θεραπείας του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας και ανακαλούμε την αριθ. 4268/96000/23-5-2012 απόφασή μας.
Β. Εγκρίνουμε την αριθ. 15/2012 Πράξη της Λιμενικής Επιτροπής Φωκίδας, σχετικά με την έγκριση των πρακτικών και την κατακύρωση του αποτελέσματος της επιτροπής διενέργειας του δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παραχώρηση χρήσης ακινήτου έναντι ανταλλάγματος του καταστήματος πρώην «ΜΑΪΑΜΙ» με τις εγκαταστάσεις του και τον περιβάλλοντα χώρο του στη χερσαία ζώνη λιμένα Ιτέας, όπως ειδικότερα στην απόφαση αναφέρεται.



Κοινοποίηση:
Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας
33200 – ΙΤΕΑ
Μ.Ε.Γ.Γ.Α..Θ.Σ.Ε.

Ο Γενικός Διευθυντής
Εσωτερικής Λειτουργίας
Δημήτριος Κωτούλας

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  http://karteria1.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις