Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Λιβαδειά: Εκδήλωση "Φυσικό Αέριο & Ανάπτυξη"

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε. σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Φυσικό Αέριο και Ανάπτυξη» την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 και ώρα 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι τοπικοί φορείς, ο επιχειρηματικός κόσμος και οι πολίτες σχετικά με την πορεία της προκήρυξης διεθνών διαγωνισμών για την ανάδειξη στρατηγικών επενδυτών, οι οποίοι σε συνεργασία με τη ΔΕΠΑ Α.Ε. θα προχωρήσουν εντός του τρέχοντος έτους στην ίδρυση της Εταιρείας Παροχής Φυσικού Αερίου (ΕΠΑ) στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι έχουν ήδη κατασκευαστεί δίκτυα διανομής φυσικού αερίου, τα οποία παρέχουν τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης οικιακών, εμπορικών και βιομηχανικών καταναλωτών και ως εκ τούτου στις αρχές του 2013 οι περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που θα διαθέτουν ενεργοποιημένα δίκτυα φυσικού αερίου θα είναι η Λιβαδειά, η Θήβα, τα Οινόφυτα/Σχηματάρι, η Λαμία και η Χαλκίδα.

Η ίδρυση και η λειτουργία της ΕΠΑ Στερεάς Ελλάδας αποτελεί μια πολύ σημαντική επένδυση στην περιοχή, αφού εκτός από τον μεγάλο αριθμό νέων θέσεων εργασίας που θα δημιουργήσει, θα συνεισφέρει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων, στη μείωση του οικογενειακού προϋπολογισμούς και στη μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος.

Πρόγραμμα

19:30 Υποδοχή – Έναρξη εργασιών

19:35 Νικόλαος Παπαγγελής
Δήμαρχος Λεβαδέων


19:45 Ευάγγελος Κοσμάς
Δ/ντης Δραστηριοτήτων Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας ΔΕΠΑ Α.Ε.


20:00 Θεόδωρος Τερζόπουλος
Δ/ντης Δραστηριοτήτων Διανομής Αερίου ΔΕΠΑ Α.Ε


20:15 Διπλωματούχοι Μηχανικοί της ΔΕΠΑ Α.Ε.
Θάνος Ρίζος
Αργύριος Ρουμελιώτης
Πέγκυ Μόσχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις