Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΠΑΛΙΟΜΗΛΙΑΣ

ΛΑΒΑΜΕ, ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ  (ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ) ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΜΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ.


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΛΕΕΙ.....




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 


Λιβαδειά, 13 Ιουνίου 2012
Α.Π.:


ΠΡΟΣ : τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς
κ. Ιωάννη Σταθά

τον Γενικό Γραμματέα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς
κ. Γεώργιο Καρβούνη



Θέμα : Λειτουργία δημοτικής κατασκήνωσης στην Παλιομηλιά
Σε συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας μας και κατόπιν της δημοσιοποίησης στα τοπικά ΜΜΕ του σχετικού εγγράφου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς για την λειτουργία της δημοτικής κατασκήνωσης στην Παλιομηλιά, θα θέλαμε για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης να θέσουμε υπόψη σας τα ακόλουθα:
· Αφού παρελήφθη από το Δήμο Λεβαδέων το σχετικό με το θέμα έγγραφό σας με Α.Π.: 244/2012-5/6/2012, ο υπογράφοντας επικοινώνησε προσωπικά, την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012, με τον Γενικό Γραμματέα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς κ. Γεώργιο Καρβούνη, όπου του εξέφρασε την επιθυμία του Δήμου για την επαναλειτουργία της δημοτικής κατασκήνωσης και ζήτησε να προσέλθει την επομένη ημέρα στο Δήμο (Τρίτη 12 Ιουνίου 2012) για να αναζητηθεί ο καλύτερος τρόπος για την λειτουργία της. Αντί αυτού και με μεγάλη έκπληξη μας διαβάσαμε το σχετικό έγγραφο δημοσιοποιημένο στα τοπικά ΜΜΕ, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς ότι η Δημοτική Αρχή κωλυσιεργεί και δεν προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες για την λειτουργία της κατασκήνωσης στην Παλιομηλιά.
· Επειδή, όπως γνωρίζετε η Δημοτική Αρχή χαρακτηρίζεται από ευαισθησία και επιθυμεί στο μέτρο του δυνατού να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια προς τους συνδημότες μας, σας καλούμε και εσείς, όπως και οι διάφοροι κοινωνικοί φορείς της περιοχής που θα κληθούν, να καταθέσετε τις προτάσεις σας, με τις οποίες θα συνδράμετε στην επαναλειτουργία των κατασκηνώσεων. Οι προτάσεις σας θα τεθούν προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιουνίου 2012 για την εξεύρεση του καταλληλότερου τρόπου λειτουργίας των κατασκηνώσεων.

Ελπίζοντας ότι η δημοσιοποίηση του σχετικού εγγράφου σας ήταν μια ατυχής συγκυρία, και επειδή είμαστε βέβαιοι ότι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανακούφιση των συμπολιτών μας που βάλλονται από την οικονομική κρίση, σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια στους συμπολίτες και κυρίως στα παιδιά που έχουν ανάγκη από μερικές ημέρες διακοπών και αναψυχής στις δημοτικές κατασκηνώσεις του Δήμου Λεβαδέων.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και αναμένουμε τις προτάσεις σας.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ να το δημοσιεύσετε για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Ο Δήμος Λεβαδέων ουδέποτε ασχολήθηκε με την ανάρτηση σας σε ατομικό επίπεδο όπως αφήνετε να εννοηθεί.
Εξέδωσε μια ανακοίνωση απάντηση προς όλα τα μέσα. Δεν είναι δεοντολογικό να προσπαθείτε να εμφανίσετε την απάντηση σαν μοναδική και ειδικά αναφερόμενη στην δική σας ανάρτηση.

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΧΩ ΘΕΩΡΗΣΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ http://agnantiroumelis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3092.html.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ....ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΩΡΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ(ΑΝΑΡΤΗΣΗ)

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
ΟΧΙ ΒΙΑΣΥΝΕΣ. ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΝΑ ΜΕΙΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ "ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ".
ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΑΙΛ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΙΛ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΙΞΩ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΛΑΘΗ,ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ , ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΩΣ ΧΟΛΙΟ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΩΣ ΘΕΜΑ?
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Υ.Γ. ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ....

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ". ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΛΙΤΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!

συνολικες επισκεψεις