Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Αποχώρησε από το studio του MEGA βουλευτής της Χρυσής Αυγής (video)



                      

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο Μέγκα ανάμεσα στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και στον δημοσιογράφο Μανώλη Καψή.



Ο Μ. Καψής σχολίαζε πως παρατηρεί μαι συμπίεση στα μικρά κόμματα και απευθυνόμενος στο κ. Κασιδιάρη είπε "φαντάζομαι ότι το βλέπετε και εσείς".



Ο Η. Κασιδιάρης απάντησε πως "και στις προηγούμενες εκλογές τους μας είχατε εκτός βουλής και την τελευταία μέρα το παραδεχτήκατε και εσείς και είπατε 3,1% Χρυσή Αυγή, και τελικά λάβαμε 7%. Επομένως η δική σας θέαση είναι λανθασμένη".

"Η Χρυσή Αυγή δεν συμπιέζεται, το λέω εγώ από τις πληροφορείς που έχω...και αν θέλετε πάμε και στοίχημα κ. Καψή", προσέθεσε και τόνισε ότι τα στοιχεία που είχαν ήταν λανθασμένα....Θα δούμε υψηλότερα ποσοστά για τη Χρυσή Αυγή, είχατε 4 χρόνια να μας καλέσατε και μας καλείτε τώρα"...

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Μανώλη Καψή ως "μαθητευόμενο μάγο", ο οποίος φανερά εκνευρισμένος είπε πως αν δεν ανακαλέσει, τον αποχαιρετά και δεν έχει κανένα λόγο να ακούει τις προσβολές του.

Ο κ. Κασιδιάρης τότε είπε πως "τον πληρώνει ο Μπόμπολας για να τρομοκρατεί το κόσμο" και μετά αποχώρισε


Κασιδιάρης σε εκπομπή του Καψή από Newscaster

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις