Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΑΛΛΕΣ 3 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ

Δυστυχώς η απελπισία συνεχίζεται για πολλούς συνανθρώπους μας.


Πιο συγκεκριμένα, δραματική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός 58χρονου άνδρα που εξαφανίστηκε χθες το μεσημέρι (10-09-2012) και βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του στην περιοχή Κάτω Πόρος στο Ρέθυμνο, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε η καραμπίνα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας είχε χαιρετήσει τους συγγενείς του, πριν φύγει από το σπίτι και όλοι περίμεναν να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα. Το απόγευμα ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, που ολοκληρώθηκαν με τον τρόπο που απεύχονταν. Ο άνθρωπός τους, ήταν νεκρός στο χωράφι του, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Στην  δεύτερη περίπτωση,  τέλος στη ζωή του έβαλε ένας μέσης ηλικίας άντρας, σε πεδινό οικισμό του νομού Ξάνθης το βράδυ της Τρίτης (10-07-2012).

Όπως έγινε γνωστό, ο αυτόχειρας ενώ βρισκόταν το απόγευμα σε καφενείο του χωριού, μαζί με συγχωριανούς του, κατευθύνθηκε προς το σπίτι του, απ’ όπου πήρε μια καραμπίνα βάζοντας τέλος στη ζωή του σε ένα αγρόκτημα λίγα μέτρα πιο μακριά.

Στην τρίτη περίπτωση είχαμε την αυτοκτονία ενός Γάλλου τουρίστα ,σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, που πήδηξε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου,αρνούμενος να πληρώσει τον λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις